Първоначално написано от YoungBloodZ какво сте правили снощи? Говорихме.
Първоначално написано от Indistinct Да. Заради мен. ако ми беше изритала, щеше да си легна по- рано. Ама щях да се садна много.
Първоначално написано от Indistinct Говорихме. май това е само едно от нещата
Първоначално написано от YoungBloodZ май това е само едно от нещата Едно и единствено, щото не се спирам. Извинявам се и аз.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Едно и единствено, щото не се спирам. Извинявам се и аз. Не съм те карала да пишеш романи.
Първоначално написано от Indistinct Не съм те карала да пишеш романи. Знам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Знам. Но все пак благодаря за разясненията.
Първоначално написано от Indistinct Говорихме. Казва се "четохме вестник".
Първоначално написано от tori Казва се "четохме вестник". така ли му викате младите?
Първоначално написано от tori Казва се "четохме вестник". Това не е ли по-подходящо за пенсионерите?
Първоначално написано от Indistinct Това не е ли по-подходящо за пенсионерите? Вече и пенсионерка ли станах?! Баси...
Първоначално написано от tori Вече и пенсионерка ли станах?! Баси... жабенце, ти си младеж(ка)!
Айде, отиде то... 20-годишна пенсионерка съм. Нимош ма излъга!
Първоначално написано от tori Айде, отиде то... 20-годишна пенсионерка съм. Нимош ма излъга! Аз от 2 години съм пенсионирана балерина, така че..
Ехе, дърта работа.
Мир вам, колеги.
Първоначално написано от inewton Мир вам, колеги. здрасти, Нютоне обмисли ли предложението ми?
Първоначално написано от YoungBloodZ здрасти, Нютоне обмисли ли предложението ми? Ти не се ли отказа?
Първоначално написано от inewton Ти не се ли отказа? може пак да се навия? все още го мисля
Първоначално написано от YoungBloodZ може пак да се навия? все още го мисля Ти още не знаеш какво да правиш, мен питаш дали съм го обмислил.
Първоначално написано от inewton Ти още не знаеш какво да правиш, мен питаш дали съм го обмислил. аз бързо ще реша като ми дадеш отговор
Първоначално написано от YoungBloodZ аз бързо ще реша като ми дадеш отговор Аз ако се съглася, ти как ще ми върнеш услугата?
Първоначално написано от inewton Аз ако се съглася, ти как ще ми върнеш услугата? това са неща които могат да се уточнят само на ЛС...
Първоначално написано от YoungBloodZ това са неща които могат да се уточнят само на ЛС... Като ти хрумне предложение драсни на ЛС.
Първоначално написано от inewton Като ти хрумне предложение драсни на ЛС. В каква валута искаш да е предложението ми?
Правила