Първоначално написано от inewton Като ти хрумне предложение драсни на ЛС. В каква валута искаш да е предложението ми?
Първоначално написано от YoungBloodZ В каква валута искаш да е предложението ми? В непарична.
Първоначално написано от inewton В непарична. опасявам се че в такъв случай няма да имам предложение за теб...
Първоначално написано от YoungBloodZ опасявам се че в такъв случай няма да имам предложение за теб... Нотариус трябва ли ви?
Първоначално написано от Indistinct Нотариус трябва ли ви? сделката май отпадна... явно финансовото състояние на Нютон е стабилно
Първоначално написано от YoungBloodZ опасявам се че в такъв случай няма да имам предложение за теб... Може да ходатайстваш за модераторското ми място.
Първоначално написано от inewton Може да ходатайстваш за модераторското ми място. добре ще кажа добра дума за теб
Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще кажа добра дума за теб Разбрахме се.
Първоначално написано от inewton Разбрахме се. има сделка дами и господа обаче преди да започнем да изпълняваме нещата от споразумението искам да уточним някои неща! но нека е довечера че сега съм малко зает
Правила