Първоначално написано от golemiq_korab_minava Бог е милостив. И не е голям грях това. Така е. Не веднъж е проявявал милостта си. Кое не е грях? Пиши по- ясно.
Първоначално написано от inewton Така е. Не веднъж е проявявал милостта си. Кое не е грях? Пиши по- ясно. че масторбираш на яки каки
Първоначално написано от golemiq_korab_minava че масторбираш на яки каки Да не би да е по- малък грях да мастурбираш на яки батковци? Аз съм избрал по- малкото зло.
Първоначално написано от inewton Да не би да е по- малък грях да мастурбираш на яки батковци? Аз съм избрал по- малкото зло. :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка. охо
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка. Начинаещ сватовник ли виждам?
Първоначално написано от Indistinct Начинаещ сватовник ли виждам? Ще те кача на троянския кон и теб.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ще те кача на троянския кон и теб. Не си падам по вируси.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка. и пак питам защо ме намесваш
Първоначално написано от smilegirl12 и пак питам защо ме намесваш за черешка на тортата. лека
Първоначално написано от golemiq_korab_minava за черешка на тортата. лека Спи (на) дълбоко, Корабе.
Правила