Първоначално написано от golemiq_korab_minava харесва ли ти снимката на смайлгърл, нютон -рицаре? защо пак ме замесваш? ;д
Първоначално написано от inewton Ти така или иначе не пишеш. Пиша,но много рядко и в не-спам темите.
Първоначално написано от deitona22 Пиша,но много рядко и в не-спам темите. Защо не пишеш във "Философия и религия"?
Първоначално написано от inewton Защо не пишеш във "Философия и религия"? Не съм компетентен там.Пиша чат пат в други теми,сега е изключение,тъй като хванах ви фи.
Първоначално написано от deitona22 Не съм компетентен там.Пиша чат пат в други теми,сега е изключение,тъй като хванах ви фи. Половината, които пишат там не са компетентни. Това не им пречи да имат мнение.
Първоначално написано от inewton Да, защо? ах ти, попе, попе. Сучиш го, въртиш го. :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ах ти, попе, попе. Сучиш го, въртиш го. :Д Аз съм чист пред Господа Бога. Не знам в какви филми ме вкарваш.
Първоначално написано от inewton Аз съм чист пред Господа Бога. Не знам в какви филми ме вкарваш. Малко прекаляваш. Не малко, ами много. И не си чист, щом вече си го правил.
Корабе,защо модераторчеТО ти каза един път "агрономче"?
Първоначално написано от deitona22 Корабе,защо модераторчеТО ти каза един път "агрономче"? не го знам. аз съм всичко
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Малко прекаляваш. Не малко, ами много. И не си чист, щом вече си го правил. С какво прекалявам? Греховете ми са простени.
Първоначално написано от inewton С какво прекалявам? Греховете ми са простени. Бог е милостив. И не е голям грях това.
Както е писано: " Няма праведен нито един". Рим.3:10
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Бог е милостив. И не е голям грях това. Така е. Не веднъж е проявявал милостта си. Кое не е грях? Пиши по- ясно.
Първоначално написано от Indistinct Както е писано: " Няма праведен нито един". Рим.3:10 Има грешка, има и прошка.
Първоначално написано от inewton Така е. Не веднъж е проявявал милостта си. Кое не е грях? Пиши по- ясно. че масторбираш на яки каки
Let the battle begin.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava че масторбираш на яки каки Да не би да е по- малък грях да мастурбираш на яки батковци? Аз съм избрал по- малкото зло.
Първоначално написано от inewton Да не би да е по- малък грях да мастурбираш на яки батковци? Аз съм избрал по- малкото зло. :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка. охо
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка. Начинаещ сватовник ли виждам?
Чакай сега,и 2та сте грешници,ама Попа е по-голям. causa finita.
Първоначално написано от Indistinct Начинаещ сватовник ли виждам? Ще те кача на троянския кон и теб.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava :д Добре. Смайлгърл, претоварена ти е пощата с писма. Пиши му на нютон, виж, че ти хареса и той профилната снимка. и пак питам защо ме намесваш
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ще те кача на троянския кон и теб. Не си падам по вируси.
Правила