Първоначално написано от baby_baby inewton добре ще слушам за да ми е хубава градината Грижиш се за нещо, което други ползват. Това е много християнско.
Първоначално написано от deitona22 Попе, като се върна на София ще ти кажа. Какво ще ми кажеш?
Първоначално написано от deitona22 За поливане говорим още нали? Добре,има сделка. Идвай утре към 6:30 на село. Попе, като се върна на София ще ти кажа. 6:30 :O може малко да закъснея :д сега цял месец съм почивка и гледам да си наваксам със съня :д
Първоначално написано от inewton Грижиш се за нещо, което други ползват. Това е много християнско. Е не се грижа много защото почти не ходя там ама като ходя помагам
Първоначално написано от baby_baby 6:30 :O може малко да закъснея :д сега цял месец съм почивка и гледам да си наваксам със съня :д Добре,тамън ще разпъна маркучите и ще чакам. Ще спиш после. П.с.още 10 мин
Първоначално написано от deitona22 Добре,тамън ще разпъна маркучите и ще чакам. Ще спиш после. П.с.още 10 мин Добре чакай ме
Първоначално написано от baby_baby Добре чакай ме Чакам те,ама ако закъснешш или не дойдеш, тебе ще полея
Първоначално написано от deitona22 Чакам те,ама ако закъснешш или не дойдеш, тебе ще полея Аааа не така :д
Първоначално написано от deitona22 Чакам те,ама ако закъснешш или не дойдеш, тебе ще полея Ще е тъжно разговорът ви да приключи след 8 минути.
Първоначално написано от Indistinct Ще е тъжно разговорът ви да приключи след 8 минути. Ще приключи защото ще заспивам :д
Първоначално написано от baby_baby Ще приключи защото ще заспивам :д 6 минути.
Първоначално написано от Indistinct 6 минути. Г/д толкова
Първоначално написано от inewton Вие, влюбените с Корабчето. Индистикт не е влюбена в корабчето и не желае да се споменава с него.
Първоначално написано от Indistinct Ще е тъжно разговорът ви да приключи след 8 минути. Ако има желание,ще пише на лс. Аз след 2 минути спирам да пиша в спам-темите до 1ви септ.
Първоначално написано от deitona22 Ако има желание,ще пише на лс. Аз след 2 минути спирам да пиша в спам-темите до 1ви септ. Защо?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Индистикт не е влюбена в корабчето и не желае да се споменава с него. И снайли не е влюбрна в попа
Аз ви оставям че ще заспивам Лекаа
Първоначално написано от smilegirl12 И снайли не е влюбрна в попа ок
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ок Боже колко бързо се отказа
Първоначално написано от smilegirl12 Боже колко бързо се отказа Радвай се. Затишие пред буря
Първоначално написано от smilegirl12 Боже колко бързо се отказа сега, ти е скучно?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Индистикт не е влюбена в корабчето и не желае да се споменава с него. Остави ме да си се радвам.
Първоначално написано от smilegirl12 И снайли не е влюбрна в попа Лъжата е грях. Не лъжи, заповед номер осем на Всемогъщия Бог.
Първоначално написано от inewton Лъжата е грях. Не лъжи, заповед номер осем на Всемогъщия Бог. аз ги оставям, каквото трябваше, се изпълни. Ако и ти ги оставиш, нека да видим следствието.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз ги оставям, каквото трябваше, се изпълни. Ако и ти ги оставиш, нека да видим следствието. Ама ти и с двете ли беше, мръсник?
Правила