Първоначално написано от inewton Ама ти и с двете ли беше, мръсник? с нито едната
Първоначално написано от golemiq_korab_minava с нито едната Ами, и аз. И така ще бъде вовеки.
Първоначално написано от inewton Лъжата е грях. Не лъжи, заповед номер осем на Всемогъщия Бог. Обичам те омъжи се за мен
Първоначално написано от smilegirl12 Обичам те омъжи се за мен Ама ти мъж ли си!? Я марш оттука!
Първоначално написано от inewton Ами, и аз. И така ще бъде вовеки. никога не казвай никога. :Д
Първоначално написано от inewton Ама ти мъж ли си!? Я марш оттука! Да гей съм (соло под прикритие)
Първоначално написано от golemiq_korab_minava никога не казвай никога. :Д Не съм казал никога.
Първоначално написано от inewton Ама ти мъж ли си!? Я марш оттука! абе не толкова грубо бе
Първоначално написано от smilegirl12 Да гей съм (соло под прикритие) Тъкмо бях започнал да те харесвам, solo_. Aма ето, пак ми падна в очите.
верно, един век, ама през това време ме чакат други мацки. :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava абе не толкова грубо бе Те го заслужават. Пък и искам да ме баннат. Чакай, че тъкмо набирам инерция.
Първоначално написано от inewton Те го заслужават. Пък и искам да ме баннат. Чакай, че тъкмо набирам инерция. Започна да говориш прекалено често в мн.ч.
Първоначално написано от inewton Те го заслужават. Пък и искам да ме баннат. Чакай, че тъкмо набирам инерция. ти ги подхранваш, гасиш огъня с огън. И между другото, никоя жена няма да ти каже какво мисли.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ти ги подхранваш, гасиш огъня с огън. И между другото, никоя жена няма да ти каже какво мисли. Аз не искам да гася огъня. Много ги разбираш нещата
Първоначално написано от inewton Аз не искам да гася огъня. Много ги разбираш нещата само наблюдател съм
Първоначално написано от golemiq_korab_minava само наблюдател съм Значи имаш набито око.
Първоначално написано от inewton Значи имаш набито око. мерси, и ти. Хайде лека, нощ. Отивам да гледам снимки на красиви каки.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava мерси, и ти. Хайде лека, нощ. Отивам да гледам снимки на красиви каки. Приятно пипане. И не бързай.
Взело е да става мнооо мръсно тука
Първоначално написано от Indistinct Започна да говориш прекалено често в мн.ч. Не се притеснявай не се поддаваме Иии не съм обидена на никой спокойно
Първоначално написано от smilegirl12 Не се притеснявай не се поддаваме Иии не съм обидена на никого спокойно Добро утро. Днес си поспах малко повече.
Първоначално написано от smilegirl12 Не се притеснявай не се поддаваме Иии не съм обидена на никой спокойно Добре, няма да се притеснявам. Добро утро.
Първоначално написано от Indistinct Добре, няма да се притеснявам. Добро утро. Видя ли, само ти се взимаш на сериозно.
добрютру
Здраве желаем, другарю модератор!
Правила