Първоначално написано от Dwyd96 otnovo prekalqvash не помня да съм ти редактирал мнението ама ти прекаляваш с латиницата
;(
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ;( Какво стана корабче
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Колко кошери имате? Бяха към 60 сега може и повече да са (Но преди това и дядо ги е гледал)
Първоначално написано от smilegirl12 Какво стана корабче Самотен. Не работа каквато искам Няма и пари. ;д
Първоначално написано от Dwyd96 Бяха към 60 сега може и повече да са (Но преди това и дядо ги е гледал) Чети книги и не ги пропилявай. Направи ги 200 . после ще те хранят.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Самотен. Не работа каквато искам Няма и пари. ;д Да не си пиян?
Първоначално написано от YoungBloodZ не помня да съм ти редактирал мнението ама ти прекаляваш с латиницата izvinqvam se mnogo, nqmam kirilica.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Самотен. Не работа каквато искам Няма и пари. ;д то пари никога няма... кофти тръпка е
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Чети книги и не ги пропилявай. Направи ги 200 . после ще те хранят. Аз малко знам да ги работя. В бъдеще ако имам време ще се науча..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Колко кошери имате? Малко. Някъде 5 мисля. Бяха повече, но пчелите умряха.
Първоначално написано от YoungBloodZ то пари никога няма... кофти тръпка е Kато не знаете как да си правите сметка..
Първоначално написано от smilegirl12 Да не си пиян? не пия
Първоначално написано от Dwyd96 Kато не знаете как да си правите сметка.. аз сметка си правя но мисълта ми е че не мога да си позволя това което искам
Първоначално написано от Indistinct Малко. Някъде 5 мисля. Бяха повече, но пчелите умряха. Грижи искат.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не пия Ами как така изведнъж се отчая от живота
Ама и любов няма... :д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Грижи искат. Причината не беше тази. Казах каква.
И хубав стаж няма на никой не му се занимава да обучава ...
Първоначално написано от YoungBloodZ аз сметка си правя но мисълта ми е че не мога да си позволя това което искам E то и аз искам частен остров в карибския район ама ...
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ама и любов няма... :д Пробвай със smilegirl. Близо сте там.
Първоначално написано от smilegirl12 Ами как така изведнъж се отчая от живота Ми щото съм самичак с щурците.
Първоначално написано от inewton Пробвай със smilegirl. Близо сте там. Малка е
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ми щото съм самичак с щурците. Ее голяма работа
Първоначално написано от Dwyd96 E то и аз искам частен остров в карибския район ама ... е ти се изхвърляш... аз съм скромен - форд мустанг или мерцедес с500 AMG
Правила