Първоначално написано от inewton Колко сте прости... Грешници, плебеи, паплач! Разбира се, тук не се включва моят приятел YoungBloodZ. Попе, не така.
Първоначално написано от inewton Колко сте прости... Грешници, плебеи, паплач! Разбира се, тук не се включва моят приятел YoungBloodZ. Подмазвач
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Аз. Аз кой?
нютон ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava нютон ;д Не може да влезеш.
Първоначално написано от Indistinct Не може да влезеш. аууууууу, ще видиш ти ;д
Първоначално написано от Indistinct Не може да влезеш. Да, един е малко, трима са много.
Първоначално написано от inewton Да, един е малко, трима са много. Двама са маллко трима са много * е играта
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аууууууу, ще видиш ти ;д Не мисля така.
Първоначално написано от inewton Да, един е малко, трима са много. И ти ли си нютон?
Първоначално написано от Indistinct Не мисля така. значи нищо няма да видиш.. ;д
Първоначално написано от Indistinct И ти ли си нютон? Надявам се разбра какво исках да кажа. Това е съдбата.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava значи нищо няма да видиш.. ;д Вероятно защото ще си от другата страна на вратата.
Първоначално написано от Indistinct Вероятно защото ще си от другата страна на вратата. и от другата ме няма
Първоначално написано от inewton Надявам се разбра какво исках да кажа. Това е съдбата. Съдбата ще може ли да не е толкова перверзна?
Първоначално написано от Indistinct Съдбата ще може ли да не е толкова перверзна? Аз нищо перверзно не съм казал. Ама вие в предишната и в тази страница доста перверзии изписахте.
Първоначално написано от inewton Аз нищо перверзно не съм казал. Ама вие в предишната и в тази страница доста перверзии изписахте. Аз не помня такова нещо.
Първоначално написано от Indistinct Аз не помня такова нещо. Добре.
и тука я има някаква
Първоначално написано от YoungBloodZ и тука я има някаква Добър вечер, шефе. Как си?
Първоначално написано от Indistinct Аз не помня такова нещо. Me2
Първоначално написано от smilegirl12 Me2 Me three.
Първоначално написано от inewton Добър вечер, шефе. Как си? малко съм изморен ама иначе всичко е ток и жица! ти?
Първоначално написано от YoungBloodZ малко съм изморен ама иначе всичко е ток и жица! ти? Аз малко гледам "Стажанти".
Много е пусто тая вечер. Хайде, лека нощ.
Правила