- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Обясни се в любов на предишния !1
Ще те заведа на покрива, ще ти покажа звездите докато те прегръщам и в момента който най-малко очакваш ще ти кажа, че те обичам
Ще те заведа да яздим коне някъде в гората и ще ти кажа че те обичам и винаги съм те обичала
Обичам тее много направо немога да живея без тебе....ще сваля звездите заради тебе![]()
хей красивааа ,когато те видя сърцето ми прави томбур - ломбур <3![]()
За мен ти си просто перфектна: като се започне от V-образните ти вежди, мине се през идеалното окачване, въздушните възглавници и се завърши с факта че инициалите ти са БМВ!
ша та лов ю бейби
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ай ще е по дълго нали трбва да е обяснение
Иване обичам те!
Ти си моята звезда, огряваща пътя
Ти си моето начало и моя край
Обичам те за винаги знай
сърцето ми е твое
"вади сърцето си от буркана със спирт и го подава в ръцете и''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Их лииебе дих,майне Фройндин.![]()
п.с.не знам дали е правилно написано хах
изгубих темтейшън лет ми да те лов ю бейби моля ти се
Искаш ли скоро двамата, да псуваме едни и същи фактури за ток и вода?
Ща чукам
Ако ме обичаш, обещавам да готвя само каквото поискаш![]()
![]()
![]()