- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
https://www.youtube.com/watch?v=gYX4tg3elRI
ето примерно това е едно от най-глупавите спирания, които съм виждал - 10 секунди, остави го, ако го нокаутира, добре, ама иначе защо спираш!?
Гладна съм, а дори не знам кога ще си дойдат, за да вечеряме по семейно. Да ида ли до Аладин за пица, да не ида ли?! :д
Какъв прекрасен дъждовен август... чак ме вдъхнови и станах червенокоса ;d
Иска ми се преди началото на септември да направя още някаква почивчица в планината. Дано ни се получат нещата![]()
^ чувството, когато фишърчето ти даде лайк4е на снимка в лицетокнига, е все едно си изкарал максимален брой точки на практичния по анатомия, в частта съдове, нерви и сетивни органи...
прекрасно беше
и ей така спонтанно май си се оформихме ударна травъл групичка и ще завладяваме балканите <3
'баси якото
и ми се оформя още един език, който искам да науча
само да видим как ще почне годината и тогава ще го мисля
пак съм в едни състояния. некрофобия на макс ;д. започнах да обръщам повече внимание и около мен витае толкова смърт. трудно ми е да си обясня защо се случи. и се питам кога ли трагедията ще сполети и нас. от оня ден, когато тъпия, пиян шибаняк щеше да ме блъсне ми е... горчиво. надявам се само да не умра нелепо. МОЛЯ ТЕ, нека не умирам нелепо. искам да е като съдебна призовка. приблизително. да мога да кажа нещата, които съм премълчавала, да направя нещата, които не успях, щото съм бъзливка. и така.
уютно ми е. връщам се към книгата <3
Чувствам се страхотно след тройния плаж, новите гледки, яко смях и хубави емоции. За пореден път се убедих коя е най-подходящата компания за разпускане, ваканции, почивки и т.н. Обаче трябва да си седна на задника и да си напиша 2та материала, че пак изоставам с графика и го протаквам опасно много.
Иначе се надявам да се поразхлади - отвикнал съм от климата по морето и ми е твърде задушно.
Welcome to the Jungle...
просто стила му не е за толкова дълго, виж че 2 рунда беше добре, на третия издиша, и в четвъртия пак си пое въздух
сега като се върне на 145 няма да му трябва толкова въздух, ще ги One-shotва :Д
Треньора му е казал, че иска да го види на 155 да вземе титлата на Алварез и после да я защити срещу Нейт, за да има трилогия и вече там който бие - бие :Д Би било мега диво
Федъруейта само него чакат, нека после да си продължава с продукцията на фантастичния си филм в 155. Искам реванш срещу Дон Хосе! Искам дон Хосе да надточкува Конър по най- долнярския начин, по- подло и от начина, по който надточкува Франки! Искам да заиграе футбол, само да рита, да вкарва по 2/3 лег кик гола и да прави по една празнична обиколка! Искам "Бягството на Алдо 2"!
![]()
Последно редактирано от Muramasa : 08-22-2016 на 22:19
хехе, ще почакаш, Конър може да не се бие до февруари 2017, зависи колко зле му е крака :Д
Той Динята споменал нещо за Конър и Алварез. Иначе беше обещал, че Конър ще защитава колана независимо дали ще бие или падне в мача от ония ден. Дон Хосе май пак ще го заебат, ама той много бяга. Затова.![]()
![]()
![]()
Може да направи "Бягството на Алдо 2" още преди мача пак ако уговорят дата.
![]()
![]()
![]()
а бтв за конър вс диаз още нещо
тоя мач не беше сериозен :Д смисл единия взима 2, другия 3 милиона долара. Трябва да си много глупав, за да вярваш, че Нейт ще победи, ще направи 2-0 и ще се откаже от нови около 5 милиона за трилогията :Д Това изключително много ме разочарова, защото не е ММА, а бизнес.
стига сме коментирали темата тук
пак се отправяме към мястото, на което бяхме преди известно време
т'ва наистина не е хубаво
трябва да направя нещо по въпроса, но не знам какво