- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
не ми пука какво мислят и дали съм прав или не
имам си своя кауза и знам че това е моя път
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
айде, айде
да не изсилвам нещата, но имам вече варианти за квартира, единият от които ми е супер удобен
стига да не е мноого зле нещата ще са супер
да видим утре ко ши стане
малко на тъгъдък го карам, дано се получи нещо
ш' се похваля утре/другиден, надявам се
fuck dat
i feels like shits
преебах си рамото
наебах си устната
скъсах си късите гащи
чувствам се отвратително
опитвам се да тренирам, а всичко ме боли. не знам кво не е наред
![]()
Последно редактирано от Rakshy : 08-24-2016 на 02:00
Чувствам се екстра, от 1 месец нямам гадже, преместих се в София. Въобще що не бях го направила това до сега...
замислих се колко нелепи неща стават, дано се оправи
иначе ми е добре, варя си царевицаа
Може и по-добре.
Да идва петък по-бързо.
Никога повече 3 дена подред тичане..на коленете не им се отразява добре.
Точно си приключих книгата. Добра е, определено. Много! Ако не ме мързеше толкова, щях да изтичам до Лидъл за Шоколад. :3
Страх ме е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Истината боли.
Уморена съм, а не правя нищо. Главата мн ме цепи. Коремът също ме боли. Мн яко.
Мразя ги, веееее! Кретени! От 3-4 дни цял квартал им слуша тъпотиите. Да вземат да ги спират вече... Даже мислите си не мога да чуя.
Понеже тва е най-посещаваната тема, предлагайте филми. Колкото повече, толкова повече. Екзистенциални шитни искам. Драма, може и (с) фантастика. Нещо, което да ме кара да го мисля часове след като съм го изгледала. Плс и мерси.