Първоначално написано от Indistinct Нали? Колко по-очевидно може да бъде? да, смис. дори снимки ти издирих, без да съм крийпи спокс, just curious
Първоначално написано от Electrа да, смис. дори снимки ти издирих, без да съм крийпи спокс, just curious Аз и на Соло съм давала. И то цели две.
Първоначално написано от Indistinct Аз и на Соло съм давала. И то цели две. кекеккее, този го помня, искаше да му пратя снимки ама май ме мислеше за некъв друг
Първоначално написано от Electrа кекеккее, този го помня, искаше да му пратя снимки ама май ме мислеше за некъв друг Какво невежество би било да те помисли за някой друг..
Първоначално написано от Indistinct Какво невежество би било да те помисли за някой друг.. по тази логика повечето спамери сте по-невежи и от Парис anyway
Първоначално написано от Electrа по тази логика повечето спамери сте по-невежи и от Парис anyway Това по иронийната логика или?
Първоначално написано от Electrа кекеккее, този го помня, искаше да му пратя снимки ама май ме мислеше за некъв друг Той искаше на всички ни снимки.
Първоначално написано от tori Той искаше на всички ни снимки. ти изпрати ли му>
Първоначално написано от YoungBloodZ ти изпрати ли му> ревнуваш ли че е не искал твои ?
Първоначално написано от deitona22 ревнуваш ли че е не искал твои ? напротив и на мен ми искаше и то неведнъж... и то на специални части от тялото ми
Първоначално написано от Electrа без да съм крийпи спокс, just curious
Правила