Първоначално написано от deitona22 "...Ебати цирка, каква мисирка, Колко бързо пораснаха рогата,..." Добро утро на всички! Защо не бях уведомен,че тук е спам темата ? Костенурке? Лобанов ? Дай една цигара, ше те еба у звездата.
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd го нямаше и ми се обади по телефона да ми каже да пусна новата спам тема Добре си се справил. Ще те назнача за главен роб. Първоначално написано от deitona22 Зает е..Тази седмица пуска нова балистична ракета иии трябваше да наказва олимпийците. Пратил съм ги на летен лагер в Хамхунг. (като в Канкун е)
Първоначално написано от Dwyd96 Добре си се справил. Ще те назнача за главен роб. Всички сме Негови роби.
Здравей, Dwyd.
Първоначално написано от Indistinct Кажи един. Няма!
Първоначално написано от Indistinct Здравей, Dwyd. Хмм, нещо съмнително има.
Първоначално написано от deitona22 Хмм, нещо съмнително има. Че съм дружелюбна ли? Аз и Симона поздравявам като се появи.
Първоначално написано от YoungBloodZ наистина е сравнително добре имайки предвид колко потайна си! момичето си казва всичко необходимо за го идентифицираш лол
Първоначално написано от Electrа момичето си казва всичко необходимо за го идентифицираш лол sry darling
Първоначално написано от Electrа момичето си казва всичко необходимо за го идентифицираш лол Нали? Колко по-очевидно може да бъде?
Първоначално написано от Indistinct Нали? Колко по-очевидно може да бъде? да, смис. дори снимки ти издирих, без да съм крийпи спокс, just curious
Първоначално написано от Electrа да, смис. дори снимки ти издирих, без да съм крийпи спокс, just curious Аз и на Соло съм давала. И то цели две.
Първоначално написано от Indistinct Аз и на Соло съм давала. И то цели две. кекеккее, този го помня, искаше да му пратя снимки ама май ме мислеше за некъв друг
Първоначално написано от Electrа без да съм крийпи спокс, just curious
Първоначално написано от Electrа кекеккее, този го помня, искаше да му пратя снимки ама май ме мислеше за некъв друг Какво невежество би било да те помисли за някой друг..
Първоначално написано от Indistinct Какво невежество би било да те помисли за някой друг.. по тази логика повечето спамери сте по-невежи и от Парис anyway
Първоначално написано от Electrа по тази логика повечето спамери сте по-невежи и от Парис anyway Това по иронийната логика или?
Първоначално написано от Indistinct Здравей, Dwyd. Zadara
Първоначално написано от Dwyd96 Zadara Копър?
Първоначално написано от Indistinct Копър? магданоз
Глухарче.
черен кимион
Първоначално написано от Dwyd96 Zadara Чао. Първоначално написано от Indistinct Че съм дружелюбна ли? Аз и Симона поздравявам като се появи. Да,учудващо дружелюбна си към момче.
Първоначално написано от deitona22 Чао. Да,учудващо дружелюбна си към момче. Щом ме гониш.... Първоначално написано от Indistinct Копър? Почивам си.
Първоначално написано от deitona22 Да,учудващо дружелюбна си към момче. Защо да не съм? Първоначално написано от Dwyd96 Щом ме гониш.... Почивам си. От какво?
Правила