Първоначално написано от Dwyd96 Щом ме гониш... Нали ти казах "чао"? Почиваш? Хм,от водене на хора на мините ли ? Първоначално написано от Indistinct Защо да не съм? Не си.
Още не мога да навържа това ли е новатя спамка
Първоначално написано от smilegirl12 Още не мога да навържа това ли е новатя спамка Тук мога да присъствам. Изгонена съм от Обителта.
Първоначално написано от Indistinct Тук мога да присъствам. Изгонена съм от Обителта. Пффф и кой те изгони
Първоначално написано от smilegirl12 Пффф и кой те изгони а3
Първоначално написано от smilegirl12 Пффф и кой те изгони Попитай Милен.
Първоначално написано от Indistinct Попитай Милен. Манол*
Първоначално написано от Electrа кекеккее, този го помня, искаше да му пратя снимки ама май ме мислеше за некъв друг Той искаше на всички ни снимки.
Първоначално написано от tori Той искаше на всички ни снимки. ти изпрати ли му>
Първоначално написано от YoungBloodZ ти изпрати ли му> ревнуваш ли че е не искал твои ?
Първоначално написано от Indistinct Тук мога да присъствам. Изгонена съм от Обителта. Мислех аз да те гоня,но после видях че си модератор ииии..
Първоначално написано от deitona22 ревнуваш ли че е не искал твои ? напротив и на мен ми искаше и то неведнъж... и то на специални части от тялото ми
Първоначално написано от deitona22 Мислех аз да те гоня,но после видях че си модератор ииии.. Единствено заради това ли размисли?
Първоначално написано от Indistinct Единствено заради това ли размисли? Йеп.Вече внимавам,след като сте двама. Първоначално написано от YoungBloodZ напротив и на мен ми искаше и то неведнъж... и то на специални части от тялото ми Манолчо е мръсник.Ще си допадне с попа.
Първоначално написано от deitona22 Йеп.Вече внимавам,след като сте двама. Манолчо е мръсник.Ще си допадне с попа. ти изобщо знаеш ли кой е Манолчо? ние за соло говорим
Първоначално написано от YoungBloodZ ти изобщо знаеш ли кой е Манолчо? ние за соло говорим А,обърках се.Мислех че за звездичко говорите Нищо ,и двамата ще си паснат с попа,предвид сегашната му профилна.
Първоначално написано от deitona22 А,обърках се.Мислех че за звездичко говорите Нищо ,и двамата ще си паснат с попа,предвид сегашната му профилна. Не се разбираме с него.
Първоначално написано от inewton Не се разбираме с него. Той и с други не се разбира.
Първоначално написано от Indistinct Той и с други не се разбира. Тоже и аз. Но е по- добре тия неща да се признават, отколкото да се лицемерничи.
Привет. Дами И господа.
Как си, Корабе?
Първоначално написано от Indistinct Той и с други не се разбира. Не е ли време да спиш ? Първоначално написано от golemiq_korab_minava Привет. Дами И господа. Чуус,Яхта.
Добре. Работа, насам натам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Привет. Дами И господа. Здравей, Платноход.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Добре. Работа, насам натам. Харесва ли ти новия ми аватар?
Правила