Първоначално написано от YoungBloodZ не може! Защо? Първоначално написано от deitona22 Не мисля,защото ако каже ,че не й харесва така,спирам да го казвам. Ти си... подмазвач малко.
Първоначално написано от inewton Защо? е сега... защо да разкривам модераторска информация?
Първоначално написано от YoungBloodZ е сега... защо да разкривам модераторска информация? А мен кой ще ме банва? Ти не искаш, тя не може...
Първоначално написано от inewton Ти си... подмазвач малко. Каза го най-големия подмазвач във форума
Първоначално написано от smilegirl12 Каза го най-големия подмазвач във форума всъщност той най-малко от всички се подмазва Първоначално написано от inewton А мен кой ще ме банва? Ти не искаш, тя не може... няма бан за теб!
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност той най-малко от всички се подмазва Тоз път нищо не каза Промил ти е мозъка
Първоначално написано от smilegirl12 Тоз път нищо не каза Промил ти е мозъка не е промивал нищо! сериозен съм
Първоначално написано от YoungBloodZ няма бан за теб! Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен.
Първоначално написано от inewton Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен. Абе аз с който си искам ще се занимавам
Първоначално написано от smilegirl12 Абе аз с който си искам ще се занимавам Тогава аз ще те игнорирам. Разликата не е кой знае колко голяма.
Първоначално написано от inewton Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен. Остави момичето.Виж че е влюбена в теб.
Първоначално написано от deitona22 Остави момичето.Виж че е влюбена в теб. Мен какво ме интересува? Аз не правя секс.
Първоначално написано от deitona22 Остави момичето.Виж че е влюбена в теб. Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума
Първоначално написано от smilegirl12 Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума може ли да кажа кой?
Първоначално написано от smilegirl12 Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума Да, да, в друг. Имя им легион.
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност той най-малко от всички се подмазва Не съм изобщо съгласен!
Първоначално написано от smilegirl12 Каза го най-големия подмазвач във форума Още ли се сваляте вие двамата ?
Правила