Първоначално написано от deitona22 Не е ли време да спиш ? Казва кой? Ако го казваш само ти, не се брои. Аз само мама слушам.
Първоначално написано от inewton Харесва ли ти новия ми аватар? Не. Ужасен е. Здравей. Индистиче.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не. Ужасен е. Здравей. Индистиче. Защо? Виж какъв сладур е.
Първоначално написано от Indistinct Казва кой? Ако го казваш само ти, не се брои. Аз само мама слушам. Мама Костенурка ? Първоначално написано от inewton Защо? Виж какъв сладур е. С тая профилна,все 1 виждам мурата с неговите педе*рас*тски профилни.
Първоначално написано от deitona22 Мама Костенурка ? Не я наричай костенурка, пъпеш!
Първоначално написано от inewton Не я наричай костенурка, пъпеш! Аз й казвам "Костенурка".Ти й каза 'костенурка'.Има разлика,ръмбел.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Здравей. Индистиче. Къде беше?
Първоначално написано от inewton Защо? Виж какъв сладур е. ...
Първоначално написано от deitona22 Аз й казвам "Костенурка".Ти й каза 'костенурка'.Има разлика,ръмбел. За майка й говоря, не за Indistinct.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ... Ясно, нямаш вкус.
Първоначално написано от Indistinct Къде беше? На работа. Малко почивка от форума. Предстои втора пауза.
Първоначално написано от inewton За майка й говоря, не за Indistinct. Е пак.Ако тя(Дистинкта) има проблем с това,ще си каже.
Първоначално написано от deitona22 Е пак.Ако тя(Дистинкта) има проблем с това,ще си каже. Може и банан да ти даде даже.
Първоначално написано от inewton Може и банан да ти даде даже. не може!
Първоначално написано от inewton Може и банан да ти даде даже. Не мисля,защото ако каже ,че не й харесва така,спирам да го казвам.
Първоначално написано от YoungBloodZ не може! Защо? Първоначално написано от deitona22 Не мисля,защото ако каже ,че не й харесва така,спирам да го казвам. Ти си... подмазвач малко.
Първоначално написано от deitona22 Не мисля,защото ако каже ,че не й харесва така,спирам да го казвам. Нютон е прав. За майка ми не може да се говори така.
Първоначално написано от Indistinct Нютон е прав. За майка ми не може да се говори така. Окей. Първоначално написано от inewton Ти си... подмазвач малко. Не,не съм.
Първоначално написано от deitona22 Не,не съм. Е, това е моята гледна точка. Не те карам да я приемаш.
Първоначално написано от inewton Защо? е сега... защо да разкривам модераторска информация?
Първоначално написано от YoungBloodZ е сега... защо да разкривам модераторска информация? А мен кой ще ме банва? Ти не искаш, тя не може...
Първоначално написано от inewton Ти си... подмазвач малко. Каза го най-големия подмазвач във форума
Първоначално написано от smilegirl12 Каза го най-големия подмазвач във форума всъщност той най-малко от всички се подмазва Първоначално написано от inewton А мен кой ще ме банва? Ти не искаш, тя не може... няма бан за теб!
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност той най-малко от всички се подмазва Тоз път нищо не каза Промил ти е мозъка
Първоначално написано от smilegirl12 Тоз път нищо не каза Промил ти е мозъка не е промивал нищо! сериозен съм
Правила