Първоначално написано от YoungBloodZ няма бан за теб! Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен.
Първоначално написано от inewton Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен. Абе аз с който си искам ще се занимавам
Първоначално написано от smilegirl12 Абе аз с който си искам ще се занимавам Тогава аз ще те игнорирам. Разликата не е кой знае колко голяма.
Първоначално написано от inewton Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен. Остави момичето.Виж че е влюбена в теб.
Първоначално написано от deitona22 Остави момичето.Виж че е влюбена в теб. Мен какво ме интересува? Аз не правя секс.
Първоначално написано от deitona22 Остави момичето.Виж че е влюбена в теб. Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума
Първоначално написано от smilegirl12 Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума може ли да кажа кой?
Първоначално написано от YoungBloodZ може ли да кажа кой? Не ! Това ще е в нарушение с дадените ти правомощия като модератор
Първоначално написано от smilegirl12 Не ! Това ще е в нарушение с дадените ти правомощия ;д добре хайде.. няма да издавам!
Първоначално написано от YoungBloodZ добре хайде.. няма да издавам! Може само да потвърдиш, че не съм влюбена в оня с ужасния аватар
Първоначално написано от YoungBloodZ добре хайде.. няма да издавам! Да кажа ли аз?
Първоначално написано от smilegirl12 Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума Да, да, в друг. Имя им легион.
Правила