Първоначално написано от smilegirl12 Каза го най-големия подмазвач във форума Още ли се сваляте вие двамата ?
Първоначално написано от YoungBloodZ няма бан за теб! Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен.
Първоначално написано от inewton Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен. Абе аз с който си искам ще се занимавам
Първоначално написано от smilegirl12 Абе аз с който си искам ще се занимавам Тогава аз ще те игнорирам. Разликата не е кой знае колко голяма.
Първоначално написано от inewton Ще видим. smilegirl, не се занивай с мен. Остави момичето.Виж че е влюбена в теб.
Първоначално написано от deitona22 Остави момичето.Виж че е влюбена в теб. Мен какво ме интересува? Аз не правя секс.
Първоначално написано от deitona22 Остави момичето.Виж че е влюбена в теб. Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност той най-малко от всички се подмазва Не съм изобщо съгласен!
Първоначално написано от smilegirl12 Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума може ли да кажа кой?
Първоначално написано от smilegirl12 Тоя па и той аз съм влюбена в друг от форума Да, да, в друг. Имя им легион.
Първоначално написано от YoungBloodZ може ли да кажа кой? Не ! Това ще е в нарушение с дадените ти правомощия като модератор
Първоначално написано от smilegirl12 Не ! Това ще е в нарушение с дадените ти правомощия ;д добре хайде.. няма да издавам!
Първоначално написано от YoungBloodZ добре хайде.. няма да издавам! Може само да потвърдиш, че не съм влюбена в оня с ужасния аватар
Първоначално написано от YoungBloodZ добре хайде.. няма да издавам! Да кажа ли аз?
Първоначално написано от inewton Да кажа ли аз? питай smilegirl Първоначално написано от smilegirl12 Може само да потвърдиш, че не съм влюбена в оня с ужасния аватар кой е този?
Първоначално написано от YoungBloodZ питай smilegirl кой е този? Теб питам.
Първоначално написано от YoungBloodZ питай smilegirl кой е този? За попа говоря ... Аватара му е ужасен
Първоначално написано от smilegirl12 За попа говоря ... Аватара му е ужасен добре потвърждавам че не си влюбена в онзи с ужасния аватар (попа) Първоначално написано от inewton Теб питам. за мен е все едно
Да кажа ли в кого е влюбена? Гласувайте!
Първоначално написано от inewton Да кажа ли в кого е влюбена? Гласувайте! да да то така става! пусни си анкета
в пешоскейборда е смайлгърл ли
Първоначално написано от YoungBloodZ да да то така става! пусни си анкета Мързи ме. Гласувайте тук.
Първоначално написано от Electrа в пешоскейборда е смайлгърл ли Не.
Какво сте се заинтересували от любовния ми живот, човел да не влезе във форума вече
Първоначално написано от Electrа в пешоскейборда е смайлгърл ли ти лииииииииииии
Правила