Първоначално написано от YoungBloodZ ти лииииииииииии Другарю модератор, направете нещо. Вижте, не иска да влиза у форума вече.
Минава, големият кораб минава..
Първоначално написано от YoungBloodZ ти лииииииииииии и ти ли бруте
Първоначално написано от Indistinct Минава, големият кораб минава.. И ти ли, Бруте ?
Първоначално написано от inewton Другарю модератор, направете нещо. Вижте, не иска да влиза у форума вече. кой бря? Първоначално написано от Electrа и ти ли бруте не и ти ли а само ти ли... "ти ли не знаеш" исках да кажа tbh
Първоначално написано от YoungBloodZ кой бря? Малката...
Първоначално написано от YoungBloodZ кой бря? не и ти ли а само ти ли... "ти ли не знаеш" исках да кажа tbh аз не съм цезар ве, ако бях, нямаше да има втори триумвират и маркчо щеше да живурка
Първоначално написано от Electrа аз не съм цезар ве, ако бях, нямаше да има втори триумвират и маркчо щеше да живурка още ли не сте се научили? казва се Манол! (е може и да съм се объркал но ако не е Манол то тогава е Мюмюн)
Първоначално написано от YoungBloodZ още ли не сте се научили? казва се Манол! (е може и да съм се объркал но ако не е Манол то тогава е Мюмюн) dude, за марк антоний ти разправям
Първоначално написано от smilegirl12 И ти ли, Бруте ? Ето, сама си призна. Корабе, честито ти булка. И нали знаеш, ако се излъжеш да се ожениш за нея, при мен са най- добрите цени.
Първоначално написано от Electrа dude, за марк антоний ти разправям ffs мислех че за M**** говорим tbh
Първоначално написано от inewton Ето, сама си призна. Корабе, честито ти булка. И нали знаеш, ако се излъжеш да се ожениш за нея, при мен са най- добрите цени. Нищо не съм признала
Първоначално написано от smilegirl12 Нищо не съм признала Да, а всички тук са толкова тъпи, че ще и повярват.
Г-н Васлев отгояоретеси на личното
Първоначално написано от inewton Да, а всички тук са толкова тъпи, че ще и повярват. Млъквай, че да не свържа с някои хора и да ти се стъжни
Първоначално написано от smilegirl12 Млъквай, че да не свържа с някои хора и да ти се стъжни На модератора ли ще кажеш?
Първоначално написано от smilegirl12 Млъквай, че да не свържа с някои хора и да ти се стъжни Какво нещо е невежеството. Боже, прости й, тя не знае що върши.
Първоначално написано от Indistinct На модератора ли ще кажеш? Аз с тебе не разговарям вече
Първоначално написано от smilegirl12 Аз с тебе не разговарям вече Това не е хубаво.
Първоначално написано от smilegirl12 Аз с тебе не разговарям вече Тя е модератор, невежа. Дължиш й подчинение!
Първоначално написано от inewton Тя е модератор, невежа. Дължиш й подчинение! Ей ся като я извикам да видим ти на кой ще дължиш подчинение
Първоначално написано от smilegirl12 Ей ся като я извикам да видим ти на кой ще дължиш подчинение Викни когото искаш. Аз подчинение не дължа никому. Само Господу.
Пак линсватосвате хаха
Не сватосваме. Казвам(е) ти, че те харесва. Ти каквото искаш прави.
Добро утро.
Правила