Първоначално написано от smilegirl12 явно си .. Не разбрахте ли, че ще си пиша където си искам? Не.Не може така. Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Весели кексчета за всички! 1 лв броя. Взимам 5 за 3 лв. и ги давам на Смайлито безплатно...за 10 лв.? Сделка?
Първоначално написано от deitona22 Взимам 5 за 3 лв. и ги давам на Смайлито безплатно...за 10 лв.? Сделка? Сделка, но след това ще ми дадеш тези 10 лв.
Първоначално написано от deitona22 Не.Не може така. Взимам 5 за 3 лв. и ги давам на Смайлито безплатно...за 10 лв.? Сделка? може! Аз съм под закрила на Негово Величество - Модератора. аз и сама мога да си ги правя
Първоначално написано от smilegirl12 може! Аз съм под закрила на Негово Величество - Модератора. аз и сама мога да си ги правя Костенурката или Лобанов ? Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Сделка, но след това ще ми дадеш тези 10 лв. 30:70 за мен ?
Първоначално написано от deitona22 Костенурката или Лобанов ? 30:70 за мен ? Става. 3 лв за теб и 7 лв за мен. Първоначално написано от Indistinct Искам бухтички, не кексчета. И да не са весели. Бухтичките са много мазни и се пълнее от тях.
Първоначално написано от smilegirl12 може! Аз съм под закрила на Негово Величество - Модератора. аз и сама мога да си ги правя кой модератор? вече има няколко (2)
Първоначално написано от YoungBloodZ кой модератор? вече има няколко (2) Под твоето бе ;д
Първоначално написано от smilegirl12 Под твоето бе ;д ммне! никой не е под моята закрила (даже мисля че мога да банна Индистичето) Първоначално написано от Indistinct Искам бухтички, не кексчета. И да не са весели. Нали каза "негово" та и "височество"? величество* но да права си
Първоначално написано от YoungBloodZ ммне! никой не е под моята закрила (даже мисля че мога да банна Индистичето) величество* но да права си купувам билети за догодина и те водя в Белгия?
Първоначално написано от smilegirl12 купувам билети за догодина и те водя в Белгия? ако е само в Белгия - не но ако говорим за tomorrowland може и да измислим нещо!
Първоначално написано от smilegirl12 Под твоето бе ;д Разпътна жено, няма да го пипаш!
Първоначално написано от inewton Разпътна жено, няма да го пипаш! aз пренадлежа само на един човек
Първоначално написано от smilegirl12 aз пренадлежа само на един човек кой е той?
Първоначално написано от smilegirl12 aз пренадлежа само на един човек Хайде, ще си замълча.
Хайде, аз ви оставям, че трябва да готвя.
Правила