Първоначално написано от smilegirl12 може! Аз съм под закрила на Негово Величество - Модератора. аз и сама мога да си ги правя кой модератор? вече има няколко (2)
Искам бухтички, не кексчета. И да не са весели. Първоначално написано от YoungBloodZ кой модератор? вече има няколко (2) Нали каза "негово" та и "височество"?
Първоначално написано от deitona22 Костенурката или Лобанов ? 30:70 за мен ? Става. 3 лв за теб и 7 лв за мен. Първоначално написано от Indistinct Искам бухтички, не кексчета. И да не са весели. Бухтичките са много мазни и се пълнее от тях.
Първоначално написано от YoungBloodZ кой модератор? вече има няколко (2) Под твоето бе ;д
Първоначално написано от smilegirl12 Под твоето бе ;д ммне! никой не е под моята закрила (даже мисля че мога да банна Индистичето) Първоначално написано от Indistinct Искам бухтички, не кексчета. И да не са весели. Нали каза "негово" та и "височество"? величество* но да права си
Първоначално написано от Indistinct Искам бухтички, не кексчета. И да не са весели. Заслужила ли си ? И костенурките могат ли да ядат бухти ? Първоначално написано от smilegirl12 Под твоето бе ;д Ах,ти..мръсница !! Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Става. 3 лв за теб и 7 лв за мен.. Обратното!
Първоначално написано от YoungBloodZ ммне! никой не е под моята закрила (даже мисля че мога да банна Индистичето) величество* но да права си купувам билети за догодина и те водя в Белгия?
Първоначално написано от deitona22 Ах,ти..мръсница !! Невинна до доказване на противното!
Първоначално написано от smilegirl12 купувам билети за догодина и те водя в Белгия? ако е само в Белгия - не но ако говорим за tomorrowland може и да измислим нещо!
Първоначално написано от smilegirl12 Невинна до доказване на противното! Как си се докопала до протекция от Лобанов ? Мръсница! Даже и го подкупваш с билети ...голяма мръсница!
Първоначално написано от YoungBloodZ ако е само в Белгия - не но ако говорим за tomorrowland може и да измислим нещо! за 2-рото ;д
Първоначално написано от deitona22 Заслужила ли си ? И костенурките могат ли да ядат бухти ? Ах,ти..мръсница !! Обратното! Обратното е 7 за мен и 3 за теб.
Първоначално написано от deitona22 Как си се докопала до протекция от Лобанов ? Мръсница! със интелект
Първоначално написано от deitona22 Заслужила ли си ? И костенурките могат ли да ядат бухти ? Могат.
Първоначално написано от smilegirl12 със интелект Нищо,все още си мръсница.Малката-голяма мръсница! П.с.Лобанов,"мръсница" има ли нужда от цензура ?
Първоначално написано от deitona22 Нищо,все още си мръсница.Малката-голяма мръсница! П.с.Лобанов,"мръсница" има ли нужда от цензура ? то в днешно време повечето не се обиждат от това а го приемат като комплимент... по-скоро няма нужда от цензура
Първоначално написано от deitona22 Нищо,все още си мръсница.Малката-голяма мръсница! П.с.Лобанов,"мръсница" има ли нужда от цензура ? защо пък да съм мръсница?
Първоначално написано от smilegirl12 защо пък да съм мръсница? Подмазваш се на Лобанов а.к.а Модератор номер 1 а.к.а YoungBloodZ
Първоначално написано от deitona22 Подмазваш се на Лобанов а.к.а Модератор номер 1 а.к.а YoungBloodZ аа не не се подмазвам просто имаме сходни интереси
Първоначално написано от smilegirl12 Под твоето бе ;д Разпътна жено, няма да го пипаш!
Първоначално написано от deitona22 Подмазваш се на Лобанов а.к.а Модератор номер 1 а.к.а YoungBloodZ Мат. 7:5 описва много добре това ти положение.
Първоначално написано от inewton Разпътна жено, няма да го пипаш! aз пренадлежа само на един човек
Първоначално написано от smilegirl12 aз пренадлежа само на един човек кой е той?
Първоначално написано от YoungBloodZ кой е той? не го познаваш
Първоначално написано от smilegirl12 aз пренадлежа само на един човек Хайде, ще си замълча.
Правила