- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Все още си я представям по един въображаем начин![]()
Старае се да разсъждава.
май не мога да я банна :S
Ех,исках Костенурката.
WOW ! Щом са те направили модератор, значи стандартите са наистина ниски в този форум... Освен това обича да цензурира определени теми, защото нали знаете, нейния морален компас е по точен от на всички другиП.П Поради модераторски натиск съм принуден да добавя, че този човек над мен е най страхотното нещо в целия интернет, след неговото създаване разбира се !
Последно редактирано от Maleficus : 08-28-2016 на 22:01
женомразец
Честно да кажа, едитът не го очаквах, интересна проява на въображение.
Също така съм учудена от способността ти да научаваш, че съм станала модератор и същевременно да си информиран, че имам прегрешения. Такова нападение за една заключена тема, за която вчера дадох ненужно обяснение, би било обяснено само от проява на безвъзмездна толерантност и загриженост за форумното благо. В никакъв случай от нещо друго.
По темата - старае се.
Нужна му е повече (само)увереност.
Welcome to the Jungle...
за да съм оптимист ще кажа че през половината време знае какво говори
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
харесвам го
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Имах малко по-големи очаквания.