.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А още по-крийпи е някой да те е засякъл някъде на живо и да ти набара фейсбука, за да ти досажда. „Ама ти ли беше на 38ми септември 1865та в 25 часа и 65 минути на еди коя си спирка със синя тениска?!?!?!?!?!“ Ай да не, а?! При тва даже не съм кой знае колко атрактивна чак...
    Аз за тва нямам фейсбук, кекеке

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ива, всеки си има граници на общуване. На мен допустимо ми е да се заговоря с продавача/ката в кварталния магазин, оттам насетне всеки дръзнал да се заговори с мен без да ми е познат, да ми подава флаерче, да пита за посока/място и да иска помощ в критичен момент, се третира като потенциално опасен. Не веднага рецидивист-убиец на момичета в парка, но потенциално опасен.
    ти за това си и такава трагична скука

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти за това си и такава трагична скука
    А мен трагично ме боли скучната дали съм ти интересна.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Спирали са ме на улицата толкова пъти, че да знам, че просто си чешат езика и го казват на всяка срещната, щот са пияни и/или им са ибйе. Защо да обръщам внимание?

А и щом си дотолкова пропаднал, че да спираш жени на улицата, значи не ти е мястото с мен.

Прави си изводите колко струва някой пиян/напушен загорелтак, който сефте вижда жена за момичето, което си спрял.
    На мен допустимо ми е да се заговоря с продавача/ката в кварталния магазин, оттам насетне всеки дръзнал да се заговори с мен без да ми е познат, да ми подава флаерче, да пита за посока/място и да иска помощ в критичен момент, се третира като потенциално опасен.
    А още по-крийпи е някой да те е засякъл някъде на живо и да ти набара фейсбука, за да ти досажда.
    Тори е права, както обикновено !
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    тори, бе.
    окей, и мен са ме заговаряли доста момченца, ...не съм толкова мнителна, че да си мисля, че всеки един, позволил си да заговори непозната /мен/, е непременно загубеняк, на който не му връзват, щото не дават вид на такива.
    Защото толкова ти е умственият капацитет мила !
    А ти се кефиш на случайните злетаци, които ти досаждат на улицата, защото явно ти липсва внимание в личен план .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    защото умственият капацитет е пропорциален, нали?
    сигурно.
    пак ли си го просиш, девствена кучко?

Тори да каже сега като има толкова опасни типове, сега сама ли си тори? Май антракса е опасен?

Мега фен Аватара на tori
    Щом съм с някого две години, то значи не изпитвам страх от него.

Все едно очакваш всеки да е алах акбар и да те бие.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Щом съм с някого две години, то значи не изпитвам страх от него.
    Между другото вероятността да те убие някои познат е по голяма отколкото някои непознат, това важи и за изнасилванията и тнн. така че не се отпускай ( Все пак щом е познат, ти го допускаш по близо до себе си, имаш му повече доверие, следователно лесно може да сложи нещо в питието примерно иии по лесно може да прецени риска от това да те елиминира, тъй като има по добър достъп до информация за теб, докато като си непозната, това до някаква степен те пази, тъй като би отказало някои, защото не могат да преценят риска и не знаят какви проблеми ще си имат, освен това си по нащрек.. Разбира се ако ходиш по тъмни улички и съмнителни места сама тогава... Оу да и забравих да кажа, че първия заподозрян, няма да е някои, които е познат, тоест по голяма вероятност да се оттърве, все пак : "Kак е възможно, та те бяха такива добри приятели !?" Ехх приятелите правят най добрите врагове и опастности
    Последно редактирано от Maleficus : 08-27-2016 на 16:45

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    защото умственият капацитет е пропорциален, нали?
    На какво ?
    пак ли си го просиш, девствена кучко?
    На кого говориш мила ?
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тори да каже сега като има толкова опасни типове, сега сама ли си тори? Май антракса е опасен?
    Кораб, досаждането на случайни непознати от други такива, в 99% от случаите не предвещава и не води до нищо добро. Тори имаше предвид непознаните, а не хора с които е изградила някакви отношения на доверие.

Хахахаха. Ми досаждането не го правят всички. Щом ти си досаждал, не означава, че други не проевяват интерес и разговор. Ето наптимер, Ива сподели, че не приема всичко за досаждане или опасност.

Гнидата не разбра, че имаше предвид, че антраксът също й е бил непознат. Дори още по, щото е от нета а-о, пък навън поне се срещаш очи в очи.

Мега фен Аватара на tori
    С антракса като се видях първите два пъти, бях с най-добрия авер и нашите бяха на километър от мен.

Супер фен Аватара на tireheb
    тоест ако те харесва (по една или друга причина) - ще се държи ок с теб
    ако не те харесва (по ена или друга причина) - няма да се държи ок с теб
    СМЯТАЙ

за кво ли изобщо чета мнения над 2 реда точно в ТОЯ форум

Axax XD

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    тоест ако те харесва (по една или друга причина) - ще се държи ок с теб
    ако не те харесва (по ена или друга причина) - няма да се държи ок с теб
    СМЯТАЙ

за кво ли изобщо чета мнения над 2 реда точно в ТОЯ форум
    Тва към мен ли беше?

Супер фен Аватара на tireheb
    тц
    само първия пост четох

С антракса като се видях първите два пъти, бях с най-добрия авер и нашите бяха на километър от мен.
    Цял км? Само един авер? А пушката??? ;д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Цял км? Само един авер? А пушката??? ;д
    Брат, ебаваш ли се?! Кажи ми дали ще си окей, ако дъщеря ти общува с непознати по улицата? Щото аз няма да съм окей, ако моята я заговарят знайни и незнайни чикибойци, които си търсят да ебнат, щот никоя позната не им върже. Специално на мен ми е важно личното пространство и не съм никак съгласна тоя и оня да ме спират, за да ми свалят звезди. Някак крийпи е. Абсолютно съм съгласна, че аз съм бая ръб по това отношение - далеч не твърдя обратното.

Брат, ебаваш ли се?! Кажи ми дали ще си окей, ако дъщеря ти общува с непознати по улицата? Щото аз няма да съм окей, ако моята я заговарят знайни и незнайни чикибойци, които си търсят да ебнат, щот никоя позната не им върже. Специално на мен ми е важно личното пространство и не съм никак съгласна тоя и оня да ме спират, за да ми свалят звезди. Някак крийпи е. Абсолютно съм съгласна, че аз съм бая ръб по това отношение - далеч не твърдя обратното.
    1) Зависи на колко години е дъщерята.
    2) Зависи дали ще е разговор или досаждане.

И защо точно на улицата? Може да е:
    - на работно място
    - където тренираш
    - в магазина, който пазариш

Тук нямам предвид задължително напълно непознати сенки, които не си виждала.

Мега фен Аватара на tori
    Аз говоря за абсолютно непознати. Сега, едно е да сме се засучали/заговаряли на работа или нещо такова. Тогава по-мога да го понеса. Даже миналото лято като бачках, познавах цял КиЕ и говорих с тях редовно, пушихме заедно, с някои си останах близка.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    тц
    само първия пост четох
    ಠ_ಠ
    Ще ти кажа една тайна, която важи дори в политиката.. Колкото по елементарно е едно послание, толкова по вероятно е да се включат повече хора, за да ти кажат, че грешиш и оттам започва да действа ефекта на офцъта.. Благодаря ти, че стана част от статистиката, поне да беше написал нещо от по висок калибър, та да дадеш пример

И сега една молитва към боговете, които почитам ! Ктхулу, Йехова, Аллах и разбира се

♛♛♛☾YoungBloodZ☽ ♛♛♛..

Gratias tibi, bone Deus in hoc foro non sim prohibendo me de manu tua pepercissent impetu naturae gratias ago, nunc et in saecula saeculorum Amen !
    Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 13:29

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За жени ли говорим или за комплексарки с фалшиво самочувствие?

Жените, особено по-младите, рядко са благоразположени към случайни запознанства/свалки. За да ти се получи успешно такова, трябва да си оригинален, да я впечатлиш и тя "да е в настроение" за нещо подобно. В противен случай ще ти направи фасон и няма да ти обърне внимание. Много по-лесно е да ви запознае общ/а познат/а, така мацката ще се чувства по-комфортно и ще подходи с доверие към теб.

Що се отнася до "нищожествата" - ами не бъди такъв, това зависи от теб. Положи усилия и бъди успешен - изгради добра кариера/успешен бизнес, натрупай увереност/самочувствие и някакъв социален статус и няма да си изтривалка за мацките. Ако те мързи да се развиваш и цял живот само се оплакваш, винаги ще те пренебрегват.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 08-29-2016 на 13:31
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    За жени ли говорим или за комплексарки с фалшиво самочувствие?

Жените, особено по-младите, рядко са благоразположени към случайни запознанства/свалки. За да ти се получи успешно такова, трябва да си оригинален, да я впечатлиш и тя "да е в настроение" за нещо подобно. В противен случай ще ти направи фасон и няма да ти обърне внимание. Много по-лесно е да ви запознае общ/а познат/а, така мацката ще се чувства по-комфортно и ще подходи с доверие към теб.

Що се отнася до "нищожествата" - ами не бъди такъв, това зависи от теб. Положи усилия и бъди успешен - изгради добра кариера/успешен бизнес, натрупай увереност/самочувствие и някакъв социален статус и няма да си изтривалка за мацките. Ако те мързи да се развиваш и цял живот само се оплакваш, винаги ще те пренебрегват.

Често хората, които имат успех и богатство в излишък, са най големите изтривалки, защото имат толкова много самочувствие, че не виждат 2 сантиметра пред носа си ( най големите комплексари се крият зад ресурсите и успеха си все пак) Принципно, колкото по възрастна е една жена, толкова по материална е, защото започва да действа един инстинкт на "гнездене" и жената започва да търси някои, с които да си създаде семейно гнездо ( за това трябват ресурси) По младите жени са по импулсивни и по лесни за удовлетворяване на нуждите, макар че от друга страна, трябва да изглеждаш поне минимума, на нейните стандарти, но оттам нататъка... са мъдри колкото напушено с трева магаре...

Дефиницията на успеха е мътно нещо, защото и в двата края можеш да си губещ, просто губещ в друг аспект Да си жив значи да носиш проклятието на неудовлетворението до гроб, защото веднъж получиш ли това, което дириш, веднага губиш интерес и започваш да търсиш друго
    Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 13:54

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По-възрастните жени са и по-опитни и имат доста по-реална преценка за нещата. Вече са преживели разочарования и не търсят "принца на белия кон", а някой, с когото да се разбират, да правят хубав секс и да им е приятно. И още нещо много важно - благодарение на опита си са се научили да разделят любовта и секса и нямат онази сантиментално-романтична нагласа, присъща на много от младите жени ("трябва да имаме връзка/да имам чувства към него, за да си легна с него"). За тях сексът си е секс, любовта е друга бира.

Супер важно е с каква нагласа започваш и какво очакваш от запознанството с една жена - секс ли, нещо по-сериозно ли. Не съм ти чел цялата тема, но това не го разбрах.

Изтривалка и човек с успехи и самочувствие са 2 неща, осъдени на вечна раздяла, няма как да си 2те едновременно. И няма общо с това дали и колко виждаш пред носа си.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си