.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз говоря за абсолютно непознати. Сега, едно е да сме се засучали/заговаряли на работа или нещо такова. Тогава по-мога да го понеса. Даже миналото лято като бачках, познавах цял КиЕ и говорих с тях редовно, пушихме заедно, с някои си останах близка.
    Е, ама сте се заговаряли, още докато не се познавате ?

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    По-възрастните жени са и по-опитни и имат доста по-реална преценка за нещата. Вече са преживели разочарования и не търсят "принца на белия кон", а някой, с когото да се разбират, да правят хубав секс и да им е приятно. И още нещо много важно - благодарение на опита си са се научили да разделят любовта и секса и нямат онази сантиментално-романтична нагласа, присъща на много от младите жени ("трябва да имаме връзка/да имам чувства към него, за да си легна с него"). За тях сексът си е секс, любовта е друга бира.

Супер важно е с каква нагласа започваш и какво очакваш от запознанството с една жена - секс ли, нещо по-сериозно ли. Не съм ти чел цялата тема, но това не го разбрах.

Изтривалка и човек с успехи и самочувствие са 2 неща, осъдени на вечна раздяла, няма как да си 2те едновременно. И няма общо с това дали и колко виждаш пред носа си.
    По старите жени се успокояват и са по склонни да дават, защото осъзнават, че онази власт на младостта, която са имали изчезва и трябва да постигнат целите си сега или никога Именно затова искат да намерят мъж, които е способен да се грижи за тях възможно най добре, също носят цял живот багаж зад себе си от разочарования, а както знам структурата на женския мозък позволява по добра памет, което значи, че жените са обречени да преживяват горчивината за доста по дълго, а един от начините, от които се освобождават от нея е като я изсипят на някои свой близък особено мъжа Между другото секса почти изчезва в момента, в които жената осъзнае, че се е устройла и е превзела мъжа до себе си емоционално Богат, успешен мъж изтривалка е човек, които се е възгордял дотолкова, че не осъзнава, колко крехък е ледения връх на неговата планина, които се топи под пръстите на дявола, неговата жена и нейния любовник с по голям пенис.

Успеха и богатството правят човек дори по голяма мишена за измамата, манипулациите, лъжите и фалшивите хора, затова преди да се постигне такъв успех, човек трябва да е господар над себе си и да осъзнае механизмите на живота, възможно най скоро
    Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 14:11

Супер фен Аватара на fanton1
    За да нямаш такива проблеми, не прави комплименти, по-добре ги благослови на бързо и продължавай напред.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Maleficus, виждам, че нещата на теория са ти кристално ясни. Я сподели как е в практиката, сигурно имаш огромен успех с жените при такава теоретична подготовка.
    Welcome to the Jungle...

Maleficus, виждам, че нещата на теория са ти кристално ясни. Я сподели как е в практиката, сигурно имаш огромен успех с жените при такава теоретична подготовка.
    Да имаш много жени около себе си не е успех, по скоро действа негативно върху продуктивността, но принципно нямам проблеми, нямам и особен интерес да гоня всяка с хубава опашка

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не знам какви са ти интересите, но начинът на мислене "жените са такива, жените са онакива" говори за неуспешни отношения с нежния пол. Почти съм сигурен, че си преживял повечето от случките, които описваш в началото на темите си и си бил потърпевш от женските капризи/лоши настроения/проклетия.

Вместо да философстваш и "да им търсиш цаката", си движи своите неща и рано или късно ще срещнеш подходящата. Всичко друго са празни приказки и изгубено време.
    Welcome to the Jungle...

Не знам какви са ти интересите, но начинът на мислене "жените са такива, жените са онакива" говори за неуспешни отношения с нежния пол. Почти съм сигурен, че си преживял повечето от случките, които описваш в началото на темите си и си бил потърпевш от женските капризи/лоши настроения/проклетия.

Вместо да философстваш и "да им търсиш цаката", си движи своите неща и рано или късно ще срещнеш подходящата. Всичко друго са празни приказки и изгубено време.
    Ако нямах разочарования, щях да си мисля, че всеки път когато отида до тоалетната за номер 2, се ражда ангел в рая Може да се каже, че част от това да бъдеш успешен с момичетата е да приемеш провала като нещо тривиално, а разочарованието, като очаквано последствие Също съм човешко същество и съм податлив на емоции, но тези теми са с цел дискусия, тоест се надявам моята личност да не се слага в картинката и да се обсъжда написаното.. Истинския мъж е не този, които прави всичко възможно, като наркоман да получи своята доза секс, а този, които работи над себе си, заради себе си и употребява женските удоволствия разумно, както човек пиещ кафе (забавно, но ефекта от секса е доста близък до ефекта от кокаин, но със сигурност последствията от второто е да станеш като зомби в дълъг план, а първото зомби в кратък(смисъл хората са по склонни да правят хубави неща за теб след оргазъм) )
    Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 14:54

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    ಠ_ಠ
    Ще ти кажа една тайна, която важи дори в политиката.. Колкото по елементарно е едно послание, толкова по вероятно е да се включат повече хора, за да ти кажат, че грешиш и оттам започва да действа ефекта на офцъта.. Благодаря ти, че стана част от статистиката, поне да беше написал нещо от по висок калибър, та да дадеш пример
    и моето послание беше елементарно, ама толко ти акъла и на тебе
    не казвам, че грешиш, а че темата ти е безсмислена
    и разсъжденията ти също
    и ти също

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    и моето послание беше елементарно, ама толко ти акъла и на тебе
    не казвам, че грешиш, а че темата ти е безсмислена
    и разсъжденията ти също
    и ти също
    Хубаво е посланията ти да са винаги елементарни, така хората ще те разбират винаги, но за жалост ще губят и интерес почти веднага, но погледни го от добрата страна, така поне пестиш калории от писане и прекомерно мислене. Освен това си полезен за обществото, представи си колко хора си отдъхват и лягат спокойни, когато виждат, че има хора, които мислят по малко от тях в този свят, конкуренцията е лошо нещо
    Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 16:27

Супер фен Аватара на tireheb
    Хубаво е посланията ти да са винаги елементарни, така хората ще те разбират винаги, но за жалост ще губят и интерес почти веднага, но погледни го от добрата страна, така поне пестиш калории от писане и прекомерно мислене. Освен това си полезен за обществото, представи си колко хора си отдъхват и лягат спокойни, когато виждат, че има хора, които мислят по малко от тях в този свят
    сигурен съм, че ти за разлика от мен, задържаш интереса на хората дълго време, и определено си пример за някой, който мисли много. ето част от прозренията ти, вероятно си записал философия:

"Трябва да разберете, че жените слагат всички в живота си под някакъв приоритети йерархия"
    "Ако сте привлекателни или заможни или можещи и стабилни, ще забележите, че много жени са склонни да ви забележат"
    "Това е реалността момчета ако сте негодни в очите на едно момиче, не очаквайте да се държи добре към вас"

и останалото няква whiny плява. ебати голословието, момче.

общо взето, както обикновено дължината на поста е обратно пропорционална на съдържанието. не се напъвай, пиши ме там в "статистиката" и толкоз. явно е, че си твърде обикновен да правиш друго освен да мълчиш.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    сигурен съм, че ти за разлика от мен, задържаш интереса на хората дълго време, и определено си пример за някой, който мисли много. ето част от прозренията ти, вероятно си записал философия:

"Трябва да разберете, че жените слагат всички в живота си под някакъв приоритети йерархия"
    "Ако сте привлекателни или заможни или можещи и стабилни, ще забележите, че много жени са склонни да ви забележат"
    "Това е реалността момчета ако сте негодни в очите на едно момиче, не очаквайте да се държи добре към вас"

и останалото няква whiny плява. ебати голословието, момче.

общо взето, както обикновено дължината на поста е обратно пропорционална на съдържанието. не се напъвай, пиши ме там в "статистиката" и толкоз. явно е, че си твърде обикновен да правиш друго освен да мълчиш.
    Ти като четеш книга, само последните 2 страници ли прочиташ ? Принципно края е най важен, другото е излишно.. Надявам се разбираш какво имам предвид, специално за теб съкратих излишния текст

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ми досаждането не го правят всички.
    Именно ! Ето какво правят случайните досадници по улицата:
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ... я заговарят знайни и незнайни чикибойци, които си търсят да ебнат, щот никоя позната не им върже.
    Това че досаждат на напълно непознати, значи точно това!
    Ти като четеш книга, само последните 2 страници ли прочиташ ? Принципно края е най важен, другото е излишно.. Надявам се разбираш какво имам предвид, специално за теб съкратих излишния текст
    Доста пишеш, малко казваш. Постарай се да пишеш кратко, ясно и право в целта ! Като мен !

Голям фен Аватара на Electrа
    1) Зависи на колко години е дъщерята.
    2) Зависи дали ще е разговор или досаждане.

И защо точно на улицата? Може да е:
    - на работно място
    - където тренираш
    - в магазина, който пазариш

Тук нямам предвид задължително напълно непознати сенки, които не си виждала.
    Аве някой да те approach-ва само заради гените, които не си избирал не е ли малоумно ве. Малоумно е

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Аве някой да те approach-ва само заради гените, които не си избирал не е ли малоумно ве. Малоумно е
    Гледаш прекалено повърхностно. Светът не е само думи, или математика. Светът е колкото голям, толкова и малък. И ако някой до вчерашнен памперс си мисли, че знае точните отговори за сътворението, то значи има още много да катери.

Та. Двама човека, или две създания, обменят ли енергия, обменят.
    Когато засадиш едно растение, когато го отгледаш с твоите ръце, ти му предаваш енергия. Енергия от съзнание. Енергия от космоса. Енергия от всичко.

Гледаш прекалено повърхностно. Светът не е само думи, или математика. Светът е колкото голям, толкова и малък. И ако някой до вчерашнен памперс си мисли, че знае точните отговори за сътворението, то значи има още много да катери.

Та. Двама човека, или две създания, обменят ли енергия, обменят.
    Когато засадиш едно растение, когато го отгледаш с твоите ръце, ти му предаваш енергия. Енергия от съзнание. Енергия от космоса. Енергия от всичко.
    Когато бях малък, често препикавах фикуса и той вирееше дори по силно и затова смятам, че можеш да предадеш енергия на едно растение и по други начини ! Също да предупредя дамите, че пия много кафе и някоя може да припадне от предозиране с енергия, заради кофеина. Предавайте енергия разумно деца ! Иначе искам от това, което ти пушиш, моето не е достатъчно силно вече... (знам какви растения засаждаш !)
    Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 23:05

Има древни учения , но вие си мислите, че всичко е това, което може да пипнете и видите по телевизията. Между другото вие виждате едно, но цветовете са различни. А аз сея домати.

Голям фен Аватара на Electrа
    Има древни учения , но вие си мислите, че всичко е това, което може да пипнете и видите по телевизията. Между другото вие виждате едно, но цветовете са различни. А аз сея домати.

Всичко е до въспитание и морал )

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Forever_Unicorn Виж мнението
    Всичко е до въСпитание и морал )
    Точно до въСпитание е шъ знайш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си