- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми не иска анален секс
Приятелката ми не иска да правим анален секс,казва че и било гнусно,така ли е наистина или се прави?
Дайте съвет какво да направя,как да я предразположа за това..
Щом ѝ е гнусно няма как да я предразположиш! Тебе, ако не те кефи да те ръчкат отзад би ли позволил на някой да го направи? Дай я насам мен също не ме кефи аналния и ми се струва гнусно!![]()
Само не разбрах защо да ти я дам,има много други,които не харесвст аналния,ориентирай се някъде на към тях..
еми штото може да е правила преди и да не и е харесало или да е станал гаф и за тва ся да се дарпа
Ок,мерси..
Последно редактирано от mikity_sladky : 08-26-2016 на 06:45
Еми ако и е кофти не я насилвай. Може да опиташ докато е възбудена по време на вагиналния да пробваш с пръстчето в дупето и ако не се дръпне...И аз мислех, че е кофти в дупето, но мисля друго вече и засега правя само анален все още. Но то си е и до човека де.
Не я насилвай, ще бъде грешка. Хората са различни. На мен мъж ми е казвал, че се гнуси дори от самата мисъл за анален секс. И не правихме. Не го и молих, де. То става тъпо, жена да настоява ...
Да, и за мен беше изненада. Още повече, че беше готин пич. Да не ти казвам колко неловко се почувствах. Не се видяхме повече, то е ясно.
Извинявай, нямаш ли проблем с гаджето си, че го правиш само или често в дупето? Защото аз съм имала подобна връзка и не след дълго той започна да ме разпитва дали само с него съм правила анален, с други мъже правила ли съм го, свършвали ли са ми отзад и други такива. Не знам какви мухи му влязаха в главата, но започна да иска всяка вечер да правим анален. Дори да свършва по два пъти един след друг. Естествено, започна да не успява да го вдигне, това го изнерви, стана груб. Започна да ме обижда и един следобед си намери багажа пред входната врата и само си взех ключа. И познай, .. разплака се като дете, извинява ми се, но до там беше.
Последно редактирано от lili-ton : 08-30-2016 на 11:01
Има и такива мъже, макар и малко. Само веднаж ми се случи на мен. С един с който веднаж правих анален. На следващия ден пием кафе и той ми се оплаква, че му се цепнала кожичката на члена и много го боляло. И на няколко пъти съм си била стягала ануса и също го заболяло. Та ако може повече да не правим анален. Нали се сещате, че повече не му се обадих. Баси идиота!