.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    И какъв е тоя мерак да унищожаваш някого емоционално?! Какво ще спечелиш, ако нараниш някого?! Какво не ви е наред, че така се отнасяте?! Мен са ме учили да не унищожавам човека, с когото съм, не и целенасочено. Като цяло са ме учили да не нанасям вреда никому и нищо, освен ако не застрашава живота ми и избора е неизбежен. А пък приятеля ми спира на аварийни да премахне таралежче от платното... Какво, по дяволите, не ви е наред?! Лекарите и психолозите дават по 10 години от живота си, за да помогнат на хиляди хора до пенсия, те не са научени, че охлювчетата не се тъпчат.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И какъв е тоя мерак да унищожаваш някого емоционално?! Какво ще спечелиш, ако нараниш някого?! Какво не ви е наред, че така се отнасяте?! Мен са ме учили да не унищожавам човека, с когото съм, не и целенасочено. Като цяло са ме учили да не нанасям вреда никому и нищо, освен ако не застрашава живота ми и избора е неизбежен. А пък приятеля ми спира на аварийни да премахне таралежче от платното... Какво, по дяволите, не ви е наред?! Лекарите и психолозите дават по 10 години от живота си, за да помогнат на хиляди хора до пенсия, те не са научени, че охлювчетата не се тъпчат.
    Е виж сега тук предполагам, че има нещо останало за унищожаваме, все пак чистото зло във вас е повече от човешкото Едва ли имаш романтичен опит с жени, така че не можеш да оцениш и да възприемеш на какво сте способни да причините на партньора си подсъзнателно, камоли пък съзнателно Смисъл принципно жената използва мъжа до себе си като кошче за емоциите си и ако накрая го награди с изневяра, даже си заслужава 3-пъти В своя живот унищожавам само тези, дето си мислят, че съм по тъп от тях и препоръчвам на всеки мъж да се научи как, удовлетворяващо е да сложиш кучката на мястото й, особено ако е обществена въртележка

П.П Запомнете, за жените вниманието е по важно от секса и ако ви харесва много, можете да я ударите където боли без да правите нищо, малко тиха терапия
    Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 06:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си