- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета са способни на повече лоялност, тези със самочувствие или тези без ?
Обичам да слушам за нюанси, особено като гледам хората да вървят като овце и да правят каквото другите правятНапример да отидеш да си купиш пица от павилион, дето знаеш, че е отвратителна, но когато другите забележат, че ти купуваш, често и те се спират
Това, което искам да кажа, е че нюансите са по редки отколкото предполагате
Да всеки има някакви отличителни страни, но в крайна сметка живеем в общество, което следва определена тенденция и се влияе от определени външни влияния.. Такаа момичето без самочувствие, няма опит често, следователно ако някой си я опитоми и обвърже около кутрето си, може да изкара повече лоялност от нея, поради простичкия факт, че момичето е по изолирано и няма много избор.. Представете си остров пълен с жени и вие единствения мъж... Колкото и грозен да сте, вие сте отскъден материал и всяка,която ви спечели, ще ви бъде лоялна, защото няма кои друг да предизвика вашата стойност
ИСкаш да ми кажеш, че ако дойде някои актьор в живота ти, дето си му била фенка от малка и започне да те зарибява, ще останеш лоялна на някакъв си Гошо къртача ?! Да да знам, че ти ще си лоялна независимо от всичко, смисъл на кого му трябва удобен живот, без притеснения и привлекателен мъж, с които да правиш див секс, красиви деца и репутация достатъчно голяма, за да накара всичките приятелки на едно момиче да завиждат и дори да я боготворят.. Много малко жени биха си оставили мъжа заради тези малки неща
Основната съставка на съблазняването е умението да разбираш, какво липсва на другата страна и да предложиш изкусителни количества именно от това.. Много лоялни жени са изневерявали, по простата причина, че нещо им е липсвало в живота, а никои мъж не е супермен
Лоялността иска преди всичко жертви, най голямата от която е времето, което няма да се върне назад. В случая на жените обаче, времето е дори по ценно, защото красотата им има срок на годност (до 35 г. средно), следователно имате повече стимул да си играете на пазара, докато или намерите това, което търсите или сте прекалено стари, за да намерите по добро от това, което имате, след това започва една наложена лоялност, тъй като губите цената си на пазара
(знам, че мразите общите картинки, но ако тръгна да говоря за всяка жена поотделно, ще трябва да накарам форума да забие и не съм БОГ !) Ако се направи един масов експеримент, "мъжете или жените са по лоялни към половинките си", съм почти сигурен, че жените ще загубят (статистически казано)
Последно редактирано от Maleficus : 09-01-2016 на 12:13
ти четеш ли кво пишеш ве или по-скоро ти къде живееш ве покемон, аз не мога да се сетя за нито една позната жена, която да е напуснала мъжа си, а пък примери за обратното бол. особено като намерят някоя по-млада и по-красива много бързо забравят кой им е посветил половината си живот
Да съм казал, че това не е натурално ?! Хората не сме устроени за моногамни връзки и 300 години цивилизация не могат да променят инстинктите ни.. Но ако човек опознае себе си и природата на двата пола с усилие може да изгради дълготрайна връзка.. Пък не съм се и съмнявал в теб, че не можеш да се сетиш за такава жена, все пак жените като изневеряват по често го правят успешно отколкото не и после се връщат при приятеля си, по добри лъжци сте все пак, ангели лъжциТо вероятно и ти не си способна на лоялност в истинския смисъл на думата, особено ако разчиташ на интуиция и чувства
Още повече жените не сте добри в избора си на партньор... Обикновено избирате точно тези, които ще ви оставят, защото чувства, дори по лошо от това правите лапета на изродите и после стойте сами майки пу ..Жал ме е за тези лапета, че ще израстнат в непълноценно семейство по бедни отколкото биха били иначе и с комплекси само защото тяхната мила майка незнае кога и на кой да си отваря краката.. Ако мъж изневери е по малък грях отколкото ако майка направи лапе от отрепка и после трябва да го гледа сама и всъщност науката е доказала, че синовете особено отгледани от самотни майки имат по голям шанс да стана престъпници,защото нямат качествен модел за подражание в живота си ! Пък женските имат по малко самочувствие и е по вероятно да станат курви и да повторят грешките на майките си, защото нямат основна база на сравнение за намиране на качествен партньор... Спрете да избирате толкова много отрепки и вероятно няма да чуваш такива неща от приятелките си
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-01-2016 на 16:12
Това, че някои хора са се изолирари малко повечко (например от социалните мрежи) и не споделят интересите да си търсят патрньор като изполват предимството на facebook (като каталог за мъже и жени) не означава, че съвсем нямат избор. Просто не ги вълнува толкова какво се случва там – кой, къде, кога с кого се бил забил, напил, чие сърце разбил, къв чалга статус пуснал ... рядко можеш да попаднеш на нещо интересно и полезно, а масово в момента това се гледа (за мен са хора без работа) , което е отвращаващо... Да, няма лошо да споделиш нещо, което би те мотивирало или вдъхновило, някоя друга снимка с близки, семейство или приятели или нещо различно и красиво (с HD качество
), за съжаление хората отдавна са спрeли да правят това (което би трябвало да е първоначалнaта функция на facebook, а не няква пародия
), за това й се губи желанието да си активна в подобна мрежа
Друго нещо е, че не всички обичат и държат на хорското внимание и популярността, не виждам на какво отгоре на някой трябва да му се вдига самочувствието от това...![]()
Последно редактирано от CrazyDream : 09-01-2016 на 17:20
Тези с по-високо самочувствие винаги са били по-правилния избор за едни мъж, от тези с ниско. Става дума за реално самочувствие на базата на постигнати резултати, а не напомпано самочувствие от това, че 20 човека искат да я чукат и тя се мисли вече за богоизбрана.
Та тези с по-високо реално самочувствие са по-малко склонни да изневерят, понеже имат някакъв критерии за мъжа до себе си и щом са избрали теб, значи виждат идеала си за мъж именно в теб. Те имат изградени принципи на поведение и не е толкова лесно да се пречупят.
Докато тези с по-ниско самочувствие са склонни да тръгнат дори с някой, който не харесват, само за да не са сами и за да се докажат, че и те могат да имат гадже. В следващия момент обаче се появява някой, който им грабва акъла и те се поддават по-лесно на изкушението, отново за да докажат на себе си, че са желани. Те обаче нямат смелост да зарежат предишния си, докато не са 100% сигурни, че имат нещо по-добро, поради което стават системни изневери.
Мхм, направо позна, семейството ми е пълноценноДори и отрепка да съм, съм отговорна отрепка, ползвам кондоми, защото не вярвам дори на жени, дето казват, че са на хапчето
Не не сте всички ама и намирате отрепките за привлекателни и правите глупости, които засягат много животи след вас.. Поемете малко отговорност, затворете тея крака или поне ползвайте модерните технологии, стига мъчете децата, вземете си котки по добре ако нямате вкус за качествени мъже ! То вашото е друго, вие избягвате тези, които ви обсипват с грижи и гоните, тея дето ви подсказват с безразличието си, че за тях сте нищо и се опитвате да ги промените, оттам нататъка каква лоялност търсите ?!
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-01-2016 на 21:27
Вие отговаряте дали един живот ще съществува или неВсе пак винаги можете да направите аборт, мъжа какво може да направи по въпроса, като Пена решила да го запази, без да му спомене
Ако вие ходите по отрепки, вие сте виновните, няма как тея деца да влязат във вас по друг начин, освен ако не ви изнасилят(и пак аборт)... Между другото не съм изневерявал на приятелка досега ама не си и поплювам да скъсам ако съм сигурен, че натам отиват работите в другия фронт, никакъв толеранс за публични котки !
И аз не съм изневерявала на момче, но нали знаеш фразата "никога не казвай никога" и хоп Пена отива и си реже вените заради Пешо.
Как така от "кученце" се превърнах в "котка", виждам, че претърпявам аномалиите успешно, интересно следващия път какво ще е ... (знам ли)
Няма ли го взаимното доверие, а за това се полагат много усилия всичко е изгубено.
Ако искаш лоялност трябва да гарантираш лоялност !
Последно редактирано от CrazyDream : 09-02-2016 на 02:11
кой изтри коментара му да му вкарам латиница в кокалите