- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета са способни на повече лоялност, тези със самочувствие или тези без ?
Мхм, направо позна, семейството ми е пълноценноДори и отрепка да съм, съм отговорна отрепка, ползвам кондоми, защото не вярвам дори на жени, дето казват, че са на хапчето
Не не сте всички ама и намирате отрепките за привлекателни и правите глупости, които засягат много животи след вас.. Поемете малко отговорност, затворете тея крака или поне ползвайте модерните технологии, стига мъчете децата, вземете си котки по добре ако нямате вкус за качествени мъже ! То вашото е друго, вие избягвате тези, които ви обсипват с грижи и гоните, тея дето ви подсказват с безразличието си, че за тях сте нищо и се опитвате да ги промените, оттам нататъка каква лоялност търсите ?!
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-01-2016 на 21:27
Вие отговаряте дали един живот ще съществува или неВсе пак винаги можете да направите аборт, мъжа какво може да направи по въпроса, като Пена решила да го запази, без да му спомене
Ако вие ходите по отрепки, вие сте виновните, няма как тея деца да влязат във вас по друг начин, освен ако не ви изнасилят(и пак аборт)... Между другото не съм изневерявал на приятелка досега ама не си и поплювам да скъсам ако съм сигурен, че натам отиват работите в другия фронт, никакъв толеранс за публични котки !
И аз не съм изневерявала на момче, но нали знаеш фразата "никога не казвай никога" и хоп Пена отива и си реже вените заради Пешо.
Как така от "кученце" се превърнах в "котка", виждам, че претърпявам аномалиите успешно, интересно следващия път какво ще е ... (знам ли)
Няма ли го взаимното доверие, а за това се полагат много усилия всичко е изгубено.
Ако искаш лоялност трябва да гарантираш лоялност !
Последно редактирано от CrazyDream : 09-02-2016 на 02:11