YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Първоначално написано от Indistinct Шкурих две пейки, Симонче. Отнема време. защо бе? Какво си им направила на горките пейки? ;д
Първоначално написано от smilegirl12 защо бе? Какво си им направила на горките пейки? ;д Знаеш ли какво е шкурене ? Първоначално написано от inewton Написах я. С нищо. Не правя секс. Напиши още 1 ,ако първата не са я видели. Още по-лошо щом не правиш.
Първоначално написано от deitona22 Напиши още 1 ,ако първата не са я видели. Още по-лошо щом не правиш. Няма как да знаеш дали са я видели. Защо? Аз съм монах. В това няма нищо лошо.
Първоначално написано от inewton Няма как да знаеш дали са я видели. Защо? Аз съм монах. В това няма нищо лошо. Няма банан,не че и искам да има за мен де. Тц,менте поп,менте монах.
Първоначално написано от deitona22 Няма банан,не че и искам да има за мен де. Тц,менте поп,менте монах. Няма модератор, няма банан. Indistinct я изключваме защото тя не е засегната. Менте фарисей. Даже и за фарисей не ставаш.
Първоначално написано от inewton Няма модератор, няма банан. Indistinct я изключваме защото тя не е засегната. Менте фарисей. Даже и за фарисей не ставаш. Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах.
Първоначално написано от deitona22 Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах. Ако не засяга мен нямам против. Не се опитвам.
Първоначално написано от deitona22 Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах. Тъкмо съм в такова хубаво настроение..
Първоначално написано от smilegirl12 защо бе? Какво си им направила на горките пейки? ;д Дадох им втори живот.
Правила