YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Първоначално написано от deitona22 Няма банан,не че и искам да има за мен де. Тц,менте поп,менте монах. Няма модератор, няма банан. Indistinct я изключваме защото тя не е засегната. Менте фарисей. Даже и за фарисей не ставаш.
Първоначално написано от inewton Няма модератор, няма банан. Indistinct я изключваме защото тя не е засегната. Менте фарисей. Даже и за фарисей не ставаш. Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах.
Първоначално написано от deitona22 Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах. Ако не засяга мен нямам против. Не се опитвам.
Първоначално написано от inewton Ако не засяга мен нямам против. Не се опитвам. Е,как няма да те засяга Трябва и теб да те има . НАли каза че си? Е,уви не си.
Първоначално написано от deitona22 Е,как няма да те засяга Трябва и теб да те има . НАли каза че си? Е,уви не си. Щом искаш да обиждаш всички активни модератори и един честен и почтен човек, който нищо не ти е направил, давай.
Първоначално написано от inewton Щом искаш да обиждаш всички активни модератори и един честен и почтен човек, който нищо не ти е направил, давай. Не ги обиждам Кой е честния и почтения човек ? Не си ти със сигурност. Първоначално написано от Indistinct Че ще натисна червения бутон много лесно. Червен ли бутона за банан?
Първоначално написано от deitona22 Не ги обиждам Кой е честния и почтения човек ? Не си ти със сигурност. Единия вече го обиди. При всички случаи и ти не си.
Първоначално написано от deitona22 . Червен ли бутона за банан? Ти как смяташ?
Първоначално написано от deitona22 Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах. Тъкмо съм в такова хубаво настроение..
Първоначално написано от Indistinct Тъкмо съм в такова хубаво настроение.. Това какво ще рече?
Първоначално написано от deitona22 Това какво ще рече? Че ще натисна червения бутон много лесно.
Правила