.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Въпрос към момичетата - удоволствие от секса?

Здравейте,

от 2 седмици и нещо си имам приятелка и досега сексуалния ми опит е наистина много малък с 1-2 момичета и то все е било в ситуации където е нямало как да продължи дълго. Таа.. това което ме притеснява е размера ми -13-14см ми е и работата е, че като го правим, тя охка много и пъшка, изглежда сякаш и е много кеф, вика ми не спирай на моменти, като го вкарам целия пак се кефи много и като цяло е казвала индиректно, че и харесва секса. Не мога да преценя дали свършва тъй като не знам как да разбера. Тааа въпроса ми е, ако и харесва сега секса може ли след няколко седмици размерът ми да не и стига вече ? ТО ест да не може да изпитва толкова удоволствие? Или ако това щеше да е така, щеше да е от началото?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тя по-широка може да стане, ама по-дълбока?!
    wtf

Ами.. не знам смисъл как е при жените, то е ясно че няма да стане по-дълбока. Но примерно съм чувал момиче да зарязва момче, защото му е малък (сега колко малък не знам) но каза, че в началото е било хубаво г/д , но после вече не стигало. Не знам. На мен ми се струва, че и харесва, а и като съм я питал казва, че и е било много хубаво. Дали свършва обаче нз

Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs Виж мнението
    Ами.. не знам смисъл как е при жените, то е ясно че няма да стане по-дълбока. Но примерно съм чувал момиче да зарязва момче, защото му е малък (сега колко малък не знам) но каза, че в началото е било хубаво г/д , но после вече не стигало. Не знам. На мен ми се струва, че и харесва, а и като съм я питал казва, че и е било много хубаво. Дали свършва обаче нз
    Т`ва е тъпо оправдание да зарежеш някого. Колко трябва да е малък за да не стига, може да е бил мек?! Въпреки, че мен ме заряза един, защото съм правила само орален и анален секс. Време ми било да ме отвори...Той ще ми казва моля ти се кога ми е време за какво...!!

Някое друго момиче да изкаже мнение?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има си тема за размера пишете в нея стига такива теми

Ако ти кажем малък ти е какво ще направиш?

Въпрос не е дали ми е малък или не, а е друг.

Не знам как и харесва големината и всичко и изведнъж го зарязвам щото му е малък
    Тва че "пъшка и охка " не означава че свършва или нещо .. просто и е хубаво .. то и трябва малко повече време .. отделно и "повече любовна игра" .. според мен ако обичаш един човек няма да го зарежеш ЩОТ МУ Е МАЛЪК.

Не аз големината дали и харесва не знам, смисъл че и сама си ми прави орална любов и т.н. Иначе да това че пъшка и охка нали ясно, че не значи, че свършва, а аз като цяло супер много се старая да и доставям удоволствие и мисля, че много я възбуждам като виждам в дадени моменти как става супер чувствителна по цялото тяло все едно цялото и тяло е ерогенна зона . Въпроса е дали има за какво да се притеснявам..

Цитирай Първоначално написано от HaruYoshida Виж мнението
    Не знам как и харесва големината и всичко и изведнъж го зарязвам щото му е малък
    Тва че "пъшка и охка " не означава че свършва или нещо .. просто и е хубаво .. то и трябва малко повече време .. отделно и "повече любовна игра" .. според мен ако обичаш един човек няма да го зарежеш ЩОТ МУ Е МАЛЪК.
    Съгласна съм с всичко, но внимавай да не те зареже някой, защото не праавиш анален.

Не аз големината дали и харесва не знам, смисъл че и сама си ми прави орална любов и т.н. Иначе да това че пъшка и охка нали ясно, че не значи, че свършва, а аз като цяло супер много се старая да и доставям удоволствие и мисля, че много я възбуждам като виждам в дадени моменти как става супер чувствителна по цялото тяло все едно цялото и тяло е ерогенна зона . Въпроса е дали има за какво да се притеснявам..
    Притеснявай се!

Добре това притеснявай се само за заяждане ли е или? Може ли повече информация. Рабирам,че ви е забавно да се подигравате с мен, но все пак.

Не се подигравам с теб.

то ест трябва да се притеснявам, че може да ме зареже заради размера?

Добре това притеснявай се само за заяждане ли е или? Може ли повече информация. Рабирам,че ви е забавно да се подигравате с мен, но все пак.
    Не виждаш ли че ми се смее щото не харесвам аналния .. кво ти пука

Как очакваш някой тук да ти каже дали на приятелката ти наистина и харесва секса с теб?

Цитирай Първоначално написано от HaruYoshida Виж мнението
    Не виждаш ли че ми се смее щото не харесвам аналния .. кво ти пука
    Това пък не знам от къде го измисли?!

добре а ако я питам дали и харесва секса ? Странно ли ще е ? Принципно като съм я питал генерално казва че няма нещо което да не и харесва в мен

Цитирай Първоначално написано от baby__girl Виж мнението
    Това пък не знам от къде го измисли?!
    По-нагоре си по насила въобще не си измислям .. тебе ако са те зарезали заради тва .. аз кво съм ти виновна .. живота си е мой и ще правя квото си искам с него ти кво се бъркаш? Ако имаш комплекси или проблеми не ги избивай тук

То на момчето от глупави коментари по-леко няма да му стане, ясно, че е странно притеснение и надали нормално момиче затова ще се зарежа приятеля, но все пак това надали ще го успокои. Като жена мога да кажа, че най-приятното в секса е напасването и разговорите кой какво харесва и какво не - така че я попитай къде обича да я докосваш най-много и прочие. Няма значение дали ти е малък, ако правиш секс с темпото и движенията, които на нея й харесват, няма да иска друг.

Мега фен Аватара на Rabalka
    ми като вика не спираи не спираи явно е на финала ама бързаш ти да се изкефиш и тва е.

Цитирай Първоначално написано от baby__girl Виж мнението
    Т`ва е тъпо оправдание да зарежеш някого. Колко трябва да е малък за да не стига, може да е бил мек?! Въпреки, че мен ме заряза един, защото съм правила само орален и анален секс. Време ми било да ме отвори...Той ще ми казва моля ти се кога ми е време за какво...!!
    Искам да ти кажа, че имах познат в университета, който се беше забъркал с една туркиния от нашия курс. Някъде от шуменско беше. Три години се виждаха тайно и ми беше казал, че тя си останала девствена. Правили само френска и анален секс. Имала определен мъж за нея в тяхното село и като завършела щели да се оженят, задължително девствена. Много го беше страх моя познат, защото туркинята го карала да го правят на голо, без презерватив. А преди да завършим ми се оплака, че направо е пощуряла, все едно света свършва утре. Едвам и смогвал на темпото. Намираше си причини да я отбягва, прикривала съм го. Странен свят!
    Последно редактирано от lili-ton : 09-08-2016 на 13:42

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    ми като вика не спираи не спираи явно е на финала ама бързаш ти да се изкефиш и тва е.
    Ами не аз не съм бързал да си правя кефа. Просто казвам. Иначе съм я питал и казва, че секса много и харесва ама не знам дали е искрена.

Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Искам да ти кажа, че имах познат в университета, който се беше забъркал с една туркиния от нашия курс. Някъде от шуменско беше. Три години се виждаха тайно и ми беше казал, че тя си останала девствена. Правили само френска и анален секс. Имала определен мъж за нея в тяхното село и като завършела щели да се оженят, задължително девствена. Много го беше страх моя познат, защото туркинята го карала да го правят на голо, без презерватив. А преди да завършим ми се оплака, че направо е пощуряла, все едно света свършва утре. Едвам и смогвал на темпото. Намираше си причини да я отбягва, прикривала съм го. Странен свят!
    Искам да ти кажа, че не съм туркиня и нямам запазен мъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си