- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Cosmopolitan/Men's Health
Последно редактирано от HollyGolightly : 09-03-2016 на 03:42
от една партия сме
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сериозен е. Може би един от най- сериозните потребители във форума.
И ни обединява една кауза.
Понякога ме дразни и учудва много,но е свестен.
Пак ли ти ?! ( Така каза и тя) Е добре... Представете си, че дейтона е консерва, а навън е апокалипсис, изведнъж на хоризонта се появява куче а след него стопанина му, отчаяно гладен оцеляващ , които не е ял от 5 дена се натъква именно на тази консерва, вдига я, отваря я, но учудващо след момент я оставя на земята и казва на кучето си " Дори и аз не съм толкова отчаян да изям тва !" и продължава по своя път, гладен и немощен, а кучето я подушва, но вместо да я изяде, я препикава и заравя в плитък гроб, след което настига своя стопанин и му казва "Прав си другарю !".. Дейтона... Най тъжната консерва в целия апокалипсис![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-03-2016 на 13:42
Дейтона е парадокс, хем се обича, хем няма достойнство. Устата гордо говори, пък дупето шороко отворено и оставя кървава диря след всеки дебат (Дамата, която ще има щастието да го спечели, нека знае това, че обича простатен масаж минимум с 4 пръста, може и краставица ако има)П.П Нарича се сатира мой човек...
Последно редактирано от Maleficus : 09-03-2016 на 15:52
Знам какво се нарича.Въпроса е че не ти се получава.И се чудя защо си се хванал/о с мен?
п.с.не е нужно да споделяш какво обичаш да ти завират отзад,прикривайки го като се опитваш да бъдеш смешен на мой гръб
И по темата------> С кеф бих тествал възможностите на "желязната вдовица" върху него+китайското мъчение с капки вода.
И тя ще бяга.
умно дете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Когато пише в тази тема, сякаш света забравя за нея и хората я избягват като чума, бих те наел, да вървиш пред мен ако дори написаното от теб, предизвиква такава липса на реакция от хората, направо си като наметалото на Хари Потър ! От друга страна поне не е дейтона, друго добро не мога да се сетя....
Последно редактирано от Maleficus : 09-04-2016 на 21:12
Женомразец
Преди да опозная светлината му, бих казал: "Доказано е, че модераторските права предизвикват атрофия на мозъка, та на виждате, кара го на по 1 дума, пък даже може да се интерпретира като симптом на ранна деменция, тъй като се повтаря.", но това не важи за блоодз, неговия ум е отвъд нашото разбиране, в неговата дума са скрити: Смисъла на живота, какво следва след смърта и разбира се скритата от смъртните тайна, как може да бъде разбита нокиа 3310(позната още като "убиеца на богове"), това е блоодз мияча на боговете в олимп и личен асистент на Зевс, пазещ най интимните му тайни, например: как харесва кафето си сутрин и кои сапун му е любим, докато си прави нощна клизма ! (Също няма чувство за хумор)
Последно редактирано от Maleficus : 09-04-2016 на 21:43
Ето ти повече думи: много пише но нищо не казва
Ако се чудите, защо все още не е милионер, то е защото когато пише книга, започва с : " Имало едно време и след 300 празни страници блоодз спасил принцесата и край" Ако авторката на Хари Потър пишеше книги като него, щеше все още да рови по казаните за гнили краставици .![]()
разтегач на локуми
Истината, фактите са като хляба, засищащи,основни(кратки), важни, но и скучни, по тежки за приемане, можеш да живееш само на хляб, но е безинтересно съществуване, дори понякога тъжно, докато дар словото е като медът, прави хляба по привлекателен за повече хора и придава нужния контекст, за да се преведе една истина в действие. Много велики хора са осъзнали това и са станали лидери, пионери, постигнали велики неща ! За жалост блоодз не е един от тях, но всеки расте със своята скорост предполагам.. Които умее да разтяга локуми, никога няма да бъде притиснат до стената лесно и за масите винаги ще е по приятен за слушанеС лоши думи или с добри, медът винаги ще властва над хляба, защото е по оскъден.
Последно редактирано от Maleficus : 09-05-2016 на 01:45
Като го видя от една страна ми прилича на тираджия (не знам защо) но и като го видя се сещам за уестърни филми
фейк