Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
Прочетох всичко...
Манол, това за ракши беше много тъпо, всеки си прави неща които му помагат да се чувства по-добре
Едни тичат, други правят друго, ракши ( и не само) тренира (:
Още по-тъпо е да казваш "аз съм два пъти по-голям от вас" защото не си прав в изключително много отношения ;]
Нямам представа как завъртяхме темата от това как съм прекарал последните ден-два в това колко тесногръд фитнесофоб съм (всъщност имам - inewton и LoadRunner ловко извъртяха нещата), но ще се опитам отново да споделя, че ми направи изключително добро впечатление манталитета на хората в града, където бях. Припомням - не едно или две момичета, а много голям брой момичета спортуват, не цъкат постоянно в телефоните си и добре изглеждат.
И предполагам (не твърдя), че едва ли са като нашите коври. Да, и в България има много момичета, които просто си тренират за добра физическа форма, но според мен има и много такива, които ваят тяло само, за да се снимат после в огледалото. Да натрупат десетки хиляди лайкове под снимките и да наберат значителна бройка последователи. А оттам нататък как продължават - нямам представа. На мен това със снимките ми се струва като вид портфолио. А това с последователите - като продуктово позициониране към определен тип клиенти. Нататък (може би) "приятна компания" за определен брой левчета, нов айфон 10, нови маркови обувки, шопинг обикаляне по лъскавите търговски магазини и т.н.

Може би гледам през черните очила, ама курвалъкът изобщо не ми допада. И съм повече песимист за бъдещето на нашата циганска държава, отколкото реалист или оптимист.

бтв: това с "наполовина на годините ми" не го употребих пръв аз, а Electrа - също незнаен боец срещу форумното ми присъствие тук.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
...
как го измисли че има проблем и му е предписано да тренира пожизнено, не ти ли се струва по-правдоподобно че просто тренира за да изглежда по-добре, понеже по принцип може и да не изглежда добре ако не поддържа..
Ето така:
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
... Как може да окачествиш ракишито към подобна графа, той тренира защото се бори с тялото си, като същевременно е разбрал че може и да постигне нещо
...