Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Нямам никаква информация за теб защото не съм искал да имам. Ама ако поискам всичко ще науча. Дедо поп каквото си науми, постига го!
...
Я, пак:
Анонимността ти винаги може да се наруши. Не съм решил, не съм я нарушил.
...
Не звучиш като човек, който не знае нищо.

По отношение:
Относно подхода, целта оправдава средствата.
Само на война и в любовта. Надявам се, че не си гей влюбен в мен.

В тази връзка да разбирам ли, че скоро може да сме във война?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
...
Принципно си прав, че не е редно да се говори за някой нещо, без да познаваш човека. Но от това, което съм му чел (всеки втори коментар) си правя извода, че този човек живее повече във фитнеса, отколкото у тях. И не разбрах какво бори тялото си. Как се е довел до това положение? Килограми обикновено се качват от храна и вода. Как аз на 30 г. не съм преминавал през живота си 85 кг.? Да кажеш, че съм нисък - не съм. От 14 годишен съм 180 см. В момента съм 78 кг. и ако стопя малките тлъстинки, които имам, сигурно мога да сваля до 73-74. Но не знам от колко години съм заковал на 78 кг. +/- 1-1,5 кг.
Пак повтарям: фитнес за час - става. Но да живееш в залата - не мисля.
По отношение кифлите, фитнеса, фейсбука и последователите им - гледам, ти сам вчера си дал линк към една подобна.

Я, ми отговори честно България в кой колективен спорт е добра (с изключение на художествената гимнастика)? Футбол, баскетбол, хандбал, водна топка, волейбол (тук сме в елита, но не най-добри).
Мен, ако питаш - за да сме добри в тези спортове, то хората първо трябва да ги практикуват и не на аматьорско ниво.

//сега изчезвам за няколко часа. :]