- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Ще изчакам до полунощ, за да видя първо какво ще напише нашата гръцка принцеса.
Виждаш, че както е тръгнало Electrа може да се окаже поредния покемон в този форум. :///
//А, YoungBloodZ почна сериозно да ми лази по нервите... Ще взема да хакна някой от админ-акаунтите и... ще видя сметката на този и всичките му останали акаунти. :]
Нещо такова. Просто, когато създавах скайп чатове - никой не искаше да се присъединява в тях. :] Затова тук дебатираме.
А ти покемон ли си? Ако "да", то учтиво те каня да напуснеш този чат. Това е 18+ тема. Просто ленивите ни, мързеливи модератори все още не са удовлетворили молбата ми да преместят темата в "Пълнолетник".
не го слушай, прикрива се
търсим му жена, възможно най-красивата и поддържаната, схубава коса и прочие и възможно най-гадната дето върти най-гадните номера, ако може да не е умна много но с високи изисквания, да разговаря само с намеци и демонстративно поведение , и да не пропусна да кажа че тя винаги е невинна независимо какво е направила
та познаваш ли такава сгодна женица?
Роли ве що ме игнорваш
и тва е така
подаряваш ли карамфилчета на класната на първия учебен ден
ей големи бандюги сте ве
всеки нов изкарвате фейк![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
еми брат
ако беше така щеше да е забавно ама сещам се че го правеха още преди години
примерно имаше една много яка мацка и пускаше снимки и не виждаха детайлите и повечето мислеха че е фейк щом пуска яки снимки затова само аз намазах ;]
под намазах имах предвид че си писахме съобщения![]()
Да да само съобщения ли? Признай си какво прави с нея!
абе тука защо ми се струва че преди форума показваше че на линия винаги има около 100 човека
са са около 50
ей значи, тия модератори не си знаят силата