- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
И ето драги съфорумци колко боли несподелената любов, отивам да си режа вените или поне мястото където издялах ника Indistinct.. Как се влюбих питате ? Еми имам един фетиш към роботи с изкуствен интелект..., всеки си има извращенията ! Беше една незабравима вечер на горещ секс, които наподобяваше да го правиш с пуснат тостер, но уви чувствата ги няма .... Поне имам белези да ми напомнят и всяка сутрин ще си спомням за теб, когато вадя препечените филийки !
Последно редактирано от Maleficus : 09-07-2016 на 13:58
Груб е на моменти, което не е лошо - не и винаги - но понякога е твърде груб. Особено с жени. Явно има лоша случка с жена/и и нещо го тормози. Често напомня на дете, на което са му отказали сладолед и в момента упорито се опитва да обяснява, че мрази сладолед. Вижда себе си като просветител, но не е - всеки си има камбанарията, опита и виждането за нещата. Дразнещ типаж ми е, няма да си кривя душата.
Едит: Тва за фикуса беше. Корб ми е приятен за четене.
Със сигурност е правен на грамофон.
Специален поздрав за блоодз-шефа, надявам се разбираш английскиhttps://www.youtube.com/watch?v=NisCkxU544c
по едно време беше изчезнал някъде, но явно пак е почнал да е активен
пич ми се струва![]()
джудже
явно се е измъкнала от пясъка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Шоколадовата ми хранителка. -За Тори
Харитов - драматург.
Пише за haritov в женски род. Харесва ми.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пише често преди мен. Чак е подозрително
Пак ме причаква. Ще се уплаша.