.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от alexl123 Виж мнението
    Не големите хора имат нужда от секс организъма има нужда, ай какво зачение има на колко си 20, 25, 55 години, когато си загорял, както се казва просто си, но няма нищо общо с това на колко си, е сега да не започнете, е ако е на 80 години как ще иска говорим за границите в нормалното. Успех с търсенето на курва понеже ти това търсиш мислиш, че най-важно е секса, но за жените (момичетата) не е така, ай нали се сещаш, че когато ходиш навън с нея на кафе, кино ти ще плащаш сметките и билета в противен случай, ще ти каже: „Ей сега ще дойде отивам до WC и ще гледаме филма“ ще минат 5 , 15 , 30 един час ти още ще си я чакаш, и след два дни ще я видиш с друг батко с BMW дори и да няма BMW ще и предлага неща, които тя ще е искала от теб няма да му пречи сериозна връзка ще се разбират и обичат, а ти ще си казваш: ехх как я изпуснах трпбваше това и това да направя, но ще е късно.... за бога на 27 си хората на тези години мислят за женидби даже вече и деца имат, ти те първа ще започваш да живееш... Ти си знаеш какво искаш, но ще видиш някой ден ще се окажа прав за повечето неща, а ако не се окажа прав ще се радвам
    Само за твое сведение ще ти кажа, че съм имал приятелка дето не ми е давала аз да и плащам нещата и дори тя искаше да ме черпи, виж ако си попадал все на златотърсачки и на такива мислещи, че мъжът до тях им е с нещо длъжен, то това е друга тема всичко си е до човека!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Много ясно, че като не ми се обръща вниманите ще започна да правя глупости в един момент!
    Това е толкова предвидимо. Недей да го правиш!
    Само за твое сведение ще ти кажа, че съм имал приятелка...
    И защо вече не сте заедно?
    ...дето не ми е давала...
    Не ти е давала значи, така ли ? Поне веднъж даде ли ти?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И защо вече не сте заедно?
    Защото явно просто не сме един за друг за това и сме се разделили, но продължаваме да сме си приятели!

Само за твое сведение ще ти кажа, че съм имал приятелка дето не ми е давала аз да и плащам нещата и дори тя искаше да ме черпи, виж ако си попадал все на златотърсачки и на такива мислещи, че мъжът до тях им е с нещо длъжен, то това е друга тема всичко си е до човека!
    Да има го и този тип, но нали знаеш, че са малко, ай теб те устройва те да си плащат нещата, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си