.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ама човек, аз не ти опонирам, щото имаш девиантно мислене, аз ти опонирам, щото не се връзват разсъжденията ти, супер големи скокове в логиката правиш, ако тръгна да ти вадя коментарите от други теми, сигурно процентът на противоречие ще е близък до 75
    Ако трябва да бъдеш честен, няма как да няма противоречия, защото хората сме гъвкави и науката е гъвкава, както се гради един факт сега, така може да бъде разбит утре при нови доказателства Това, че не съм твърдоглав за хората, които се различават от вижданията ми не е задължително лошо нещо Ако се опитваш да гледаш всичко като цяла картинка естествено, че ще има противоречия, защото не се опитвам да рисувам картина, а да обсъждам определени теми от различни гледни точки Основното, е че хората сме подвластни на нашата човешка природа... Ако трябва да съкратя това, за което говоря...

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Ако трябва да бъдеш честен, няма как да няма противоречия, защото хората сме гъвкави и науката е гъвкава, както се гради един факт сега, така може да бъде разбит утре при нови доказателства Това, че не съм твърдоглав за хората, които се различават от вижданията ми не е задължително лошо нещо Ако се опитваш да гледаш всичко като цяла картинка естествено, че ще има противоречия, защото не се опитвам да рисувам картина, а да обсъждам определени теми от различни гледни точки
    ахааа, добре тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си