inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
Първоначално написано от deitona22 Премахване на конкуренцията му се вика. Нямаш конкуренция май.
Първоначално написано от deitona22 Я,верно го докарваш като нея I btw,тя бяга,не аз. divergent: Как така? Не е вярно това, аз много пъти те карах, но ти отказваше. Кой знае, сигурно си ми изневерявал даже.
Първоначално написано от inewton Нямаш конкуренция май. Ми тогаз ко чекаш? Първоначално написано от YoungBloodZ divergent: Как така? Не е вярно това, аз много пъти те карах, но ти отказваше. Кой знае, сигурно си ми изневерявал даже. Аз да не съм ти,че да изневерявам?!
Първоначално написано от deitona22 Аз да не съм ти,че да изневерявам?! divergent: Аз не съм ти изневерявала, но явно ти си го направил. Не виждам друга причина за този отказ.
Първоначално написано от deitona22 Ми тогаз ко чекаш? Да дойде времето.
Първоначално написано от inewton Тя она затва те остави. Може и затва да е... Голяма отговорност е да излизаш със стабилен човек, като мен...
Първоначално написано от Dwyd96 стабилен човек, като мен... Финансово, психически, или?
Първоначално написано от YoungBloodZ Финансово, психически, или? От всичко ...
Първоначално написано от Dwyd96 Може и затва да е... Голяма отговорност е да излизаш със стабилен човек, като мен... Няма значение, важното е, че те остави. А оная колежка още е свободна. Само кажи и ще чукаш пак.
Първоначално написано от inewton Няма значение, важното е, че те остави. А оная колежка още е свободна. Само кажи и ще чукаш пак. На тая колежка явно й има нещо, щом още е сама..
Първоначално написано от Dwyd96 От всичко ... аами
Първоначално написано от Dwyd96 На тая колежка явно й има нещо, щом още е сама.. Тя си се чука с разни, ама за сериозна връзка иска сериозен човек (какъвто още не е намерила).
Първоначално написано от inewton Тя си се чука с разни, ама за сериозна връзка иска сериозен човек (какъвто още не е намерила). Ее ми що не си я вземеш за булка? Нали уж си сериозен човек
Първоначално написано от smilegirl12 Ее ми що не си я вземеш за булка? Нали уж си сериозен човек Щото не искам. Пък и тя не ме иска.
Първоначално написано от inewton Щото не искам. Пък и тя не ме иска. Нещо е дефектна май? Ти затова искаш да я събереш с dwyd (дефектен при дефектен отива).
Първоначално написано от YoungBloodZ Нещо е дефектна май? Ти затова искаш да я събереш с dwyd (дефектен при дефектен отива). Нищо й няма. За Dwyd само най- добрата стока.
Как само си рекламираш хор хауса...
Първоначално написано от YoungBloodZ Как само си рекламираш хор хауса... Рекламира себе си.Той е тази негова колежка.
Първоначално написано от deitona22 Рекламира себе си.Той е тази негова колежка. Той (Dwyd) знае за какво говоря, невежа. Ама ти си недостоен и за теб нема колежка.
Първоначално написано от inewton Той (Dwyd) знае за какво говоря, невежа. Ама ти си недостоен и за теб нема колежка. Като ти знам колежките..дръж си ги за себе си.
Първоначално написано от deitona22 Като ти знам колежките..дръж си ги за себе си. На четиримата мустакари ли ги оприличаваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ На четиримата мустакари ли ги оприличаваш? Ахам ;д.
Първоначално написано от deitona22 Като ти знам колежките..дръж си ги за себе си. Не ги знаеш. Между другото, на теб съм ти харесал една лелка. Разведена е и със син, колкото теб. Тъкмо може с него да станете приятели.
.
Първоначално написано от inewton Не ги знаеш. Между другото, на теб съм ти харесал една лелка. Разведена е и със син, колкото теб. Тъкмо може с него да станете приятели. Ммм,да не ти е роднина тази лелка?
Правила