хахахах, ми да тук май никой не ме познава ама ще се запознаем P.S: Аз съм буквално менте математик
Първоначално написано от DonnaBe хахахах, ми да тук май никой не ме познава ама ще се запознаем P.S: Аз съм буквално менте математик Не го слшай тоя, той ми завижда. Аз наистина съм физик, ав гимназията съм учил за поп. Първоначално написано от deitona22 Не се изхвърляй. Не се изхвърлям, вярно е.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не го слшай тоя, той ми завижда. Аз наистина съм физик, ав гимназията съм учил за поп. Не го слушай,менте поп е.И други неща са спорни.
Първоначално написано от deitona22 Не го слушай,менте поп е.И други неща са спорни. Е айде да не започваме със спорове.
Първоначално написано от deitona22 Не го слушай,менте поп е.И други неща са спорни. Как е ръката?
Първоначално написано от DonnaBe P.S: Аз съм буквално менте математик как така? разкажи Първоначално написано от inewton Аз съм inewton, поп- физик. Добре, менте-поп и световноизвестен физик. това го разбрах от третия път първия път беше на латиница "non- физик добре, менте- non- физик" втория го свързах с поп фолк допреди 5 мин спах
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Правила