Първоначално написано от DonnaBe Да и аз съм математичка. Ти не беше ли мъжко?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ти не беше ли мъжко? Иска ти се май.
Първоначално написано от DonnaBe Иска ти се май. Не, все едно ми е (това да не се тълкува по никакъв начин).
Първоначално написано от inewton Не, все едно ми е (това да не се тълкува по никакъв начин). хахахахаха без коментар,попе. п.с.или вече да ти казваме баба Гуси?
Първоначално написано от deitona22 хахахахаха без коментар,попе. п.с.или вече да ти казваме баба Гуси? Ти ме наричай както искаш. На теб ти е позволено всичко.
Първоначално написано от inewton Ти ме наричай както искаш. На теб ти е позволено всичко. Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера?
Първоначално написано от deitona22 Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11507551
Първоначално написано от deitona22 Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? Виж в начало, най-горната тема ...
Първоначално написано от deitona22 Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? Ама аз няма да споря, ти се неспасяем случай, така че можеш да ме наричаш както искаш. Казах ти, с пари.
Я кажете кои са най-честите спамерите тук.
Първоначално написано от DonnaBe Я кажете кои са най-честите спамерите тук. Сама ще разбереш.
Първоначално написано от DonnaBe Я кажете кои са най-честите спамерите тук. Модератора с аватар на Пунба, "попа", леми, индистинкт (ако още влиза да го прави) и някаква смайлигърл.
Правила