Здравейте,
Имам проблем, не съм тинейджър, но не мога да взема правилно решение за връзката си,а всички около мен са пристрастни. За това пиша тук.

Преди година и половина се запознах с една жена 5 години по-голяма от мен и толкова бързо се влюбих,че просто не разбирах защо. Обичах я обожавам я всичко което е тя, но за жалост никога не й се доверих, преди 4 месеца се разделихме, скарахме се за нещо много дребно, но явно се беше насъбрало и тя си тръгна от живота ми,никога не се обади, не попита как съм просто изчезна. Знам, че цяло лято е била по Морето и се е забавлявала естествено както тя винаги правеше преди да ме има.
Изживявах го много трудно, не спирах да съм ядосан на жените, плачех, пиех, лъжех в продължение на 2 месеца, спях с жени, които не трябваше просто за да запълня празнотата, която тя остави, естествено не де получи. Ние имахме планове да се оженим, имах пръстен и всичко, просто не й вярвах че винаги ще е до мен..тогава! Но след като си тръгна естествено осъзнах че искам да прекарам живота си с нея,но бях твърде горд да я потърся.
Преди 2 месеца срещнах момиченце, красиво, умно, забавно, учи медицина, отговорна и със цели, излизахме като приятели естествено се опитвах да спя с нея но не се случваше, но я исках,може би защото ми се дърпаше и усетих че мисля много за нря и спирам да мисля за бившата си приятелка а аз исках просто да спре да ме боли. За това спрях дасе опитвам да спя с нея, а я допуснах до себе си и тя ме хареса..разказах й всичко за бившата си, никога не я лъжа казвам й всичко което искам и мисля и чувствам и тя е влюбена в мен вече месец + съм с това момиче и прави живота ми красив, цветен, изпълнен с живот, щастлив съм с нея имам й пълно доверие знам че никога няма да ме предаде и съм спокоен. Миналата седмица имах рожден ден станах на 25 ии приятелката ми ми направи страхотни подаръци не само един много, Всичко което сме си говорили.. Имаше неща които е правила сама ръчно и съм сигурен че й е отнело много време, много ме зарадва вечерта беше страхотна, когато в един момент усетих огромна болка и започнах да плача не можех да спра,тя не ме разбираше, молеше ме да говоря с нея..и аз й казах..преди 1 година на предишния ми рожден ден бях с бившата си и да няма подаръци беше само тя но бях толкова влюбен и щастлив и знаех че на всеки следващ ще бъда с нея и усетих липсата толкова силна и крещяща.. Разказах й знаех че я наранява, но не искам никога да я лъжа, тя не го заслужава!!!
На следващата сутрин тя си тръгна преди да стана, а аз дори не й се обадих.. Обадих се на бившата си,казах й че ми е зле че още ме боли за нея,че има. Приятелка и я наранявам а не искам... Казах й че още пазя пръстена и тя ми каза Добре ако искаш Мен и само мен,ела при мен докажи го бъди с мен.
След което й казах, че до 1 месец ще я уведомя за решението си и тя каза Добре, но ако след 1 месец нямаш избор Никога повече не се обаждай.
И това е въпроса ми как да постъпя? Да бъда с жената за която умирах,която може да ме нарани и остави по всяко време, но и тази с която мога да създам семейство или да Бъда д прекрасно момиче,което ме обожава и оценява но бъдещето с нря следващите 5 години е да сме си гаджета, защото тя тепърва учи и следва мечтите си, а аз я обожавам заради това колко е отговорна и не искам да й преча. Това е.