- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наръчник на психопата
Окей, добре си ги формулирал нещата, обаче не мислиш ли, че ако тези качества не са ти възпитавани; вродени, става фейк? Ако си мухъл, си оставаш мухъл, колкото и да се опитваш да наподобяваш някви черти; поведение. Рано или късно плесенясалата ти природа се проявява. В този ред на мисли, съветът ми е да търсите себеподобните си.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 09-29-2016 на 08:58
Това беше най глупавото нещо, което съм чел, пък трудно се впечатлявамКогато човек е млад може да се оформи както си иска с достатъчно дисциплина... Но на тази нота, че трябва всеки да е при себеподобните си, за жалост твойте вече не съществуват, но иначе Хитлер щеше да се гордее с теб ако се беше родила в правилната държава и правилното време
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-29-2016 на 09:54
Някои да, другото може да се развие, затова първа точка е първа хахах
Себеподобни, не благодаря, намерих концентрирано огледално отражение на себе си, в отрицаталената си страна беше съвършена, знаех го преди да си разменим и дума, но...
Хората трябва да се допълват
ПС- т.12=Увереност
haritov, да ти отговарям ли изобщо или стига толкова монолози?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.