.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Окей, добре си ги формулирал нещата, обаче не мислиш ли, че ако тези качества не са ти възпитавани; вродени, става фейк? Ако си мухъл, си оставаш мухъл, колкото и да се опитваш да наподобяваш някви черти; поведение. Рано или късно плесенясалата ти природа се проявява. В този ред на мисли, съветът ми е да търсите себеподобните си.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 09-29-2016 на 08:58

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Окей, добре си ги формулирал нещата, обаче не мислиш ли, че ако тези качества не са ти възпитавани; вродени, става фейк? Ако си мухъл, си оставаш мухъл, колкото и да се опитваш да наподобяваш някви черти; поведение. Рано или късно плесенясалата ти природа се проявява. В този ред на мисли, съветът ми е да търсите себеподобните си.
    Това беше най глупавото нещо, което съм чел, пък трудно се впечатлявам Когато човек е млад може да се оформи както си иска с достатъчно дисциплина... Но на тази нота, че трябва всеки да е при себеподобните си, за жалост твойте вече не съществуват, но иначе Хитлер щеше да се гордее с теб ако се беше родила в правилната държава и правилното време
    Последно редактирано от Maleficus : 09-29-2016 на 09:54

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    При добро желание всеки може да се промени, не мислиш ли? Просто трябва да осъзнае, че греши и по-точно къде греши.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Някои да, другото може да се развие, затова първа точка е първа хахах

Себеподобни, не благодаря, намерих концентрирано огледално отражение на себе си, в отрицаталената си страна беше съвършена, знаех го преди да си разменим и дума, но...
    Хората трябва да се допълват

ПС- т.12=Увереност

haritov, да ти отговарям ли изобщо или стига толкова монолози?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Някои да, другото може да се развие, затова първа точка е първа хахах

Себеподобни, не благодаря, намерих концентрирано огледално отражение на себе си, в отрицаталената си страна беше съвършена, знаех го преди да си разменим и дума, но...
    Хората трябва да се допълват

ПС- т.12=Увереност

haritov, да ти отговарям ли изобщо или стига толкова монолози?
    нарушаваш точка 11 от твоите писмена
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си