- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наръчник на психопата
Демек да си натисна пъпа и да се превърна във волтрон и да започна да ги стрелям с лазери( 1 срещу 10...) ... Понякога е разумно да не реагираш на провокациите, пък ако нямам избор ще го измислим, но ако приятелката иска да излиза с някои бъдещ труп, дето за 2 приказки е готов да остане без крака и ръце си е нейно право( по лошо, е че има мъже дето са готови да излизат с такива проблемни девойки, заради един пуст секс...) ... То да имаш приятелка е като да караш кола... Увеличава ти шанса да умреш десетки пъти![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-29-2016 на 18:20
Не е нужно да се биеш с тях в ръкопашен бой, не е нужно да ги стреляш с лазери, а също не е нужно изобщо да влизаш във физически контакт с тях. Достатъчно е и ти да им отвърнеш на думите по някакъв начин, за да се почувстват затапени. Тук вече е 99% сигурно, че те няма просто да си замълчат, но дори и да кажат нещо друго, то вече може да сте подминали въпросните типове, а дори и да не сте - няма да е нужно да отговаряш втори път.
Значи този, които е казал нещо иска да впечатли приятелите си, при евентуален отговор и затапване съществува висок риск от физическа реакция, която ще бъде подкрепена от другарите му( тъй като затапения човек ще се чувства изключително унизен пред приятелите си и ще иска да възтанови част от загубеното и да случва се по често отколкото предполагаш)Следователно, за да се избегне конфронтацията, поне ако става въпрос за мен, предварително от далече ще съм преценил, че тези типове са съмнителни и ще ги подминем от рано.. Другия вариант е като скочи, да му забиеш един нож в рамото изведнъж и шока ще гарантира достатъчно време да се измъкнеш, тъй като никои не очаква толкова драстична и психопатска реакция от другата страна, освен ако не са доста закоравели, но по скоро е да са група шматки(страха е хубаво нещо, когато си ти хладнокръвния)...( говорим в краен случай, тъй като тук се навлиза в опасната зона) Накратко ако си надарен с мозък, тея неща ще ги предвиждаш и ще защитаваш приятелката си, без да го разбира задължително
( Ако тя провокира проблемите си заслужава сама да се защитава В договора влиза защита само при инциденти и случайни непровокирани конфликти)
Последно редактирано от Maleficus : 09-29-2016 на 18:37
Ти ако си достатъчно умен ще му отговориш по начин, по който няма да провокираш да те напада.Ако те нападне, разбира се, че ще се защитаваш. Малък е шанса ако те е обидил само един човек да те нападнат и другите, защото ти реално на останалите нищо не си им казал, въпреки че са компания. И ако все пак те нападнат всички - това е положението. Един ще се бие до последно, друг ще бяга, трети ще направи друго (предполагам), но не може да оставяш някакъв бастун да обижда приятелката ти. Аз бих го направил не само за приятелка, а и за приятел. Нарича се уважение.
Не знам за теб, но нормалните хора не носят ножове, пистолети, лазери и други подобни неща в себе си.![]()
Говорим за България все пак, хъба на цивилизацията, тук има много умни хора по улиците, с които можеш да се разбереш само с две приказкиОсвен това винаги е хубаво да имаш гаранция в себе си... Може човек да не е направен от стъкло, ама има и хора дето са умрели от едно падане.. Пък понякога здравето и живота са по ценни от това да падаш на нивото на някакъв си там на улицата. Пък ако фустакис се вкисне, защото не съм я защитил от приказките на някакъв си никои, то ще се почувствам като идиот, че съм започнал да излизам с нея въобще и ще се постарая да й посоча вратата възможно най скоро
Никои не може да ти навреди на достойнството, освен ако не му позволиш все пак... Хората с истинско самочувствие не се спират на всеки Иван, които ги е обидил... Думите имат сила правопропорционална на реакцията на жертвата все пак...
Последно редактирано от Maleficus : 09-29-2016 на 19:05
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Някои носят вибратори марка перфоратор , които ме карат да потръпна, като се замисля колко болезнено ще е да бъдеш ударен с тях ! Освен това обяснява, защо някои момичета ходят с по големи чанти и се оплакват от болки в рамото, където е чантата...
Но прав си... Дамската чанта е и персоналната аптечка на дамите... Все пак трябва да си правят поддръжка на всеки 30 минути иначе ще се разпаднат... Пък и винаги е хубаво да имат и нож в чантата, та и крадеца да си отдъхне ако е забравил своя...
Последно редактирано от Maleficus : 09-29-2016 на 23:11