Работата е следната. Аз не мога да обичам момичето ако не е красиво... разбирате ли? Аз съм говорил с много момичета на всякакви теми и изобщо не изпитвам притеснение и нещо такова и изобщо не мога да изпитам някакво привличане или любов. Обаче ако момичето е красиво и ме харесва тогава аз изпитвам чувство което ми е много трудно да опиша... сякаш усещам душата си това е най близкото обяснение което мога да намеря. Обаче къде съм тръгнал да търся такова момиче с моя външен вид? Да, абсолютно всички ми казват че външния вид и социалното ти положение не е от значение но от личния ми опит аз се убедих точно в обратното. Аз никога няма да се променя, никога няма да си променя мнението че външния вид и всичко останало е без значение защото каквото и да ми кажат другите аз винаги имам в предвид личния ми опит и всичките ми провали. Но хубавата част е че вече приех това. Доста време се мъчих и самосъжалявах че нямам приятелка и не мога да общувам добре и в един момент аз се се замислих и си казах кой ще хареса такъв идиот? Наричан съм всякакъв..наричан съм дори и със думи които ги няма в речника ви. Аз съм решил да се отдам на самотата и измисленият ми свят защото аз наистина изпитвам удоволствие да съм там. И най важното, красивите момичета и приятелите са само за тези които ги заслужават а аз нищо не заслужавам. Правил отвратителни неща през живота си но това вече няма значение аз не мога да върна времето да променя живота си. Аз просто се примирих и се затворих в себе си. Сега ми е кеф да се наливам с енергийни напитки докато съм пред компютъра и в измисленият ми свят. Ако имах достатъчно пари бих купил толкова енергийни напитки че някой ден направо да експлодирам.