.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Никоя не търси такъв с цел секс. Ако някоя все пак държи такъв при себе си, то е за да го използва.
    Убедил си се в това, което отговаря на истината. Който ти е казвал нещо друго те е лъгал или лицемерничил (което е същото).
    Самозалъгваш се, не знам колко време ще издържиш така. И най-добре спри тия енергийни химии - с тях жестоко си съсипваш здравето!
    Много добре разбираме - нали все пак трябва да ти става от нея, иначе не става !
    Само не ме карай да ти давам пример или да ти разкажа един от моите провали? Накрая ще се учудиш за това няма да пиша повече в темата. Много ви е лесно да говорите така като всичко ви е ок нали?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Само не ме карай да ти давам пример или да ти разкажа един от моите провали? Накрая ще се учудиш за това няма да пиша повече в темата. Много ви е лесно да говорите така като всичко ви е ок нали?
    Специално на Грозния нищо не му е ок, на мен също, иначе нямаше да сме тук във форума, а щяхме да се забавляваме и да си правим кефа с някоя мацка!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Само не ме карай да ти давам пример или да ти разкажа един от моите провали?
    Имам достатъчно собствени провали и те сигурно са доста повече от твоите, но ако искаш разкажи - ще ми е интересно да чуя !
    Много ви е лесно да говорите така като всичко ви е ок нали?
    На мен ли ми е ок ?! Май изобщо не четеш форума.
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Специално на Грозния нищо не му е ок, на мен също, иначе нямаше да сме тук във форума, а щяхме да се забавляваме и да си правим кефа с някоя мацка!
    Тука sladura89 има право.

Няма нужда, аз нямам желание. И ако още някой не е разбрал аз вече спрях да се самосъжалявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си