- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо ми е толкова трудно с момичетата?
Тук има доста полезни и приложими четива http://www.lovepanky.com/
Бих препоръчал на колегите да минат на диагонал статиите в сайта и наистина да се стараят да се подобрят, да правят нещо по въпроса, да разнообразят обстановката и да се срещат с момичета. Честно казано и аз имам (или имах не знам кое е по-правилно да кажа) същите симптоми и терзания, но вече приемам срещуположния пол като по-различен тип индивиди, а не като нещо недостижимо. За това са ми помогнали разговорите разбира се. Малкото успехи и многото провали те карат да подхождаш малко по-дебилски, без особени очаквания без страх от провал. Така не се чувстваш зле след някоя надута, глезена, не знаеща какво иска и така нататък. Така до теб позволяваш да достигнат само някои съвместими с теб, така както правиш и с мъжете приятели.
Последно редактирано от tochko : 10-02-2016 на 12:12
Тия неща по принцип ги знаем или сме ги чували и повечето са поредните кухи клишета (нито са полезни, още по-малко приложими). На всичкото отгоре, тия статии са писани от жени - не мисля че те дават най-добрите съвети как мъж да вкара някоя в леглото, най-малкото защото тяхната гледна точка е друга!
За "забиване на нещо" по-добре да питаш някой познат ебач и "бройкаджия" - ще ти даде много по-полезни и практични съвети как се свалят жени.