Първоначално написано от deitona22 Некой беше предложил,некво виждане;ти,кимчо ,аз и пумба,но не помня кой . Аз с толкова хора от мъжки пол не ща. Ще ни помислят за обратни. Пък и с dwyd не искам да се виждам, че ще ме дразни и ще го изнеса.
Първоначално написано от inewton Така вече може. Иначе още повече щеше да ми падне в очите... Аз бях предложил, ма ви не ща вече. Ти предложи стрийптийз клуб Аз съм навит,ако не е такъв клуб. Първоначално написано от YoungBloodZ Аз с толкова хора от мъжки пол не ща. Ще ни помислят за обратни. Пък и с dwyd не искам да се виждам, че ще ме дразни и ще го изнеса. феър пойнт за първото.Женските от София нема да се навият.
Първоначално написано от deitona22 Ти предложи стрийптийз клуб Аз съм навит,ако не е такъв клуб. феър пойнт за първото.Женските от София нема да се навият. Да, предложих, ама вече не искам. Тва е сварталище на порока! Аз не съм навит. Не искам да се виждам с Dwyd.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Да, предложих, ама вече не искам. Тва е сварталище на порока! Аз не съм навит. Не искам да се виждам с Dwyd. Мрънмрън мрън мрън.
Първоначално написано от deitona22 феър пойнт за първото.Женските от София нема да се навият. Знам няколко, които ще се навият.
Първоначално написано от deitona22 Мрънмрън мрън мрън. Може да го направите без мен, кво толкова...
Първоначално написано от YoungBloodZ Знам няколко, които ще се навият. Със сигурност не и бе. Първоначално написано от inewton Може да го направите без мен, кво толкова... Ти не искаш Ким,Пумба неще Ким..е кък да стане.Все тая.
Първоначално написано от deitona22 Със сигурност не и бе. Парясници не ми трябват.
Първоначално написано от YoungBloodZ Парясници не ми трябват. Е то други има ли ? за една се сещам
Първоначално написано от deitona22 Е то други има ли ? за една се сещам Парясници колкото искаш.
Първоначално написано от YoungBloodZ Парясници колкото искаш. Не бе за една от/в София,иначе да
Първоначално написано от deitona22 Ти не искаш Ким,Пумба неще Ким..е кък да стане.Все тая. Тогава се вижте само двамата с Ким.
Първоначално написано от deitona22 Не бе за една от/в София,иначе да И от УНСС, нале? Първоначално написано от inewton Тогава се вижте само двамата с Ким. Тъкмо ще има чекнеж..
Първоначално написано от inewton Тогава се вижте само двамата с Ким. Не почвай пак.Мързи ме да водя спор с тебе п.с.С някоя твоя роднина от женски пол бих се видял,горе долу на нашите години е. Първоначално написано от YoungBloodZ И от УНСС, нале? Абе мани я тази Аз говорех,че знам само една съфорумничка,освен бе,която е от/в софия
Първоначално написано от deitona22 Не почвай пак.Мързи ме да водя спор с тебе п.с.С някоя твоя роднина от женски пол бих се видял,горе долу на нашите години е. Ама аз сериозно го казах. Въпроса е дали тя иска да се видите.
Първоначално написано от deitona22 Абе мани я тази Аз говорех,че знам само една съфорумничка,освен бе,която е от/в софия Само една ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ Само една ли? Точо в момента да. Първоначално написано от inewton Въпроса е дали тя иска да се видите. Ще поиска.Докато чакам ти да кажеш за една.
Първоначално написано от deitona22 Ще поиска.Докато чакам ти да кажеш за една. Няма да поиска. А с едната нема как да стане. Вече си има градинар.
Първоначално написано от inewton Няма да поиска. А с едната нема как да стане. Вече си има градинар. Ще ще,няма да ходи никъде. Те ева у сватовника. Абе,Пумба(б.Костенурка) къде ми е подписа ?
Първоначално написано от deitona22 Ще ще,няма да ходи никъде. Те ева у сватовника. Абе,Пумба(б.Костнурка) къде ми е подписа ? Добре, намери я и се разберете. Аз каква вина имам?
Първоначално написано от deitona22 Абе,Пумба(б.Костенурка) къде ми е подписа ? Вече сме различни хора. Нямаше смисъл да имам два модераторски акаунта, затова единия го подарих. Колкото до подписа, казах ти, че още не си заслужил.
Първоначално написано от inewton Добре, намери я и се разберете. Аз каква вина имам? Мързи ме Ми,имаш.Ако беше съдействал насам,сега друг градинар щеше да има таз градинка.(баси звуча като тебе) Първоначално написано от YoungBloodZ Вече сме различни хора. Нямаше смисъл да имам два модераторски акаунта, затова единия го подарих. Колкото до подписа, казах ти, че още не си заслужил. Опа,б.Костенурке,пак ли си тук?
Първоначално написано от deitona22 Мързи ме Ми,имаш.Ако беше съдействал насам,сега друг градинар щеше да има таз градинка.(баси звуча като тебе) Тогава оставаш без градинка. Ама аз не съм действал. Тя градинката сама си е намерила градинар.
Първоначално написано от inewton Да, предложих, ама вече не искам. Тва е сварталище на порока! Аз не съм навит. Не искам да се виждам с Dwyd. Dwyd не ходи на стриптийз клубове... Има и други канали за пласмент на к*рви БТВ Защо тая свиня не ме иска?
Първоначално написано от Dwyd96 Dwyd не ходи на стриптийз клубове... Има и други канали за пласмент на к*рви БТВ Защо тая свиня не ме иска? И аз не ходя. Много е скъпо. Теб никой не те иска.
Правила