Първоначално написано от divergent тукоу щоо по-правилно ли ви се вижда? Що цитираш мен, а не него :дд и аз се зачудих къде е грешката; д
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Що цитираш мен, а не него :дд и аз се зачудих къде е грешката; д щото ти ме кефиш повече. последен опит - туку.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent щото ти ме кефиш повече. последен опит - туку. И аз си се кефя Мисля че е тукуЩу. Първоначално написано от Indistinct Потвърждавам. Я кой се е върнал от у-ще Там където живееш,до 9 ли ви държат вечер?
Първоначално написано от deitona22 И аз си се кефя Мисля че е тукуЩу. Я кой се е върнал от у-ще Там където живееш,до 9 ли ви държат вечер? Ако "до 9" имаш предвид по 9 часа на ден, то да. Да, държат ни. Първоначално написано от YoungBloodZ Кое? Грамотността на divergent.
Първоначално написано от Indistinct Ако "до 9" имаш предвид по 9 часа на ден, то да. Да, държат ни. Не,имах предвид до 21:00 вечерта.А и другото си е наказание за нормалните ученици Ти сигурно се радваш че си до късно ;д
Първоначално написано от deitona22 Не,имах предвид до 21:00 вечерта.А и другото си е наказание за нормалните ученици Ти сигурно се радваш че си до късно ;д Радвам се, но не е за нормалните. Те си тръгнаха след шестия.
Първоначално написано от Indistinct Радвам се, но не е за нормалните. Те си тръгнаха след шестия. Само ти оставаш прилежно до 21. Първоначално написано от divergent Wtf, кога ще престанеш да отговаряш по начина, по който аз бих отговорила, на всяко второ мнение? Да дък,за първи път отговарям така Дойде ми отвътре,извиняям сА.На дивана ли пак ще спя ?
Първоначално написано от Indistinct Грамотността на divergent.
Първоначално написано от Indistinct Грамотността на divergent. Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е!
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е! обади се господин пунктуация.
Първоначално написано от divergent обади се господин пунктуация. Да съм твърдял, че не греша или някой друг да го е твърдял?
Първоначално написано от inewton Ако само по това съдиш за грамотността й значи решението е ясно. Неграмотна е! Да съм казала на какво основание го потвърждавам?
Първоначално написано от Indistinct Да съм казала на какво основание го потвърждавам? Ама го твърдиш точно в този момент, когато греши. Първоначално написано от Dwyd96 *попкорнс* ФорумБрадър Направи ли курсовата?
Първоначално написано от deitona22 И аз си се кефя Wtf, кога ще престанеш да отговаряш по начина, по който аз бих отговорила, на всяко второ мнение?
Правила