Първоначално написано от deitona22 Не,имах предвид до 21:00 вечерта.А и другото си е наказание за нормалните ученици Ти сигурно се радваш че си до късно ;д Радвам се, но не е за нормалните. Те си тръгнаха след шестия.
Първоначално написано от Indistinct Радвам се, но не е за нормалните. Те си тръгнаха след шестия. Само ти оставаш прилежно до 21. Първоначално написано от divergent Wtf, кога ще престанеш да отговаряш по начина, по който аз бих отговорила, на всяко второ мнение? Да дък,за първи път отговарям така Дойде ми отвътре,извиняям сА.На дивана ли пак ще спя ?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Да дък,за първи път отговарям така Дойде ми отвътре,извиняям сА.На дивана ли пак ще спя ? Е така е за първи път, да. Но и в други ситуации съм засичала май стайл. При мен ще спиш, щото получаваш бонус точки за още нещо общо между нас.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Е така е за първи път, да. Но и в други ситуации съм засичала май стайл. При мен ще спиш, щото получаваш бонус точки за още нещо общо между нас. Авторски права ? Йес,няма да се разочароваш.
Първоначално написано от deitona22 Авторски права ? Йес,няма да се разочароваш. Принципно бих се заяла за права, но може би итс джъст дъ дейт, нот дъ пърсън. Предполагам, че няма, но знам също, че няма и да разбера.
Първоначално написано от divergent Предполагам, че няма, но знам също, че няма и да разбера. Ай ем дизапийнтед туу. Исках да покажа.
Първоначално написано от deitona22 Ай ем дизапийнтед туу. Исках да покажа. Ю уона шоу уот? Иф ю рили уонт ит, дерс оуейс ъ уей.
Правила